13. päivä lokakuuta Phuketissa, Thaimaassa vietettiin pelottavan näköistä juhlaa. Ihmiset olivat lävistäneet pääosin kasvonsa erilaisilla esineillä. Syynä tähän oli se, että he halusivat osoittaa kunnioitusta jumaliaan kohtaan. Rituaalin aikana ihmiset sanovat vaipuvansa transsiin, jonka takia kipu ei tunnu niin pahalta.

Festivaalia kutsutaan maailman verisimmäksi tapahtumaksi, sillä sen aikana ihmisillä on tapana myös satuttaa itseään terävillä esineillä.

Lähde: All Over Press

Rihanna on tällä hetkellä yksi suosituimmista naislaulajista ja miljoonien tyttöjen, sekä naisten esikuva. Rihanna on myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia, 60 miljoonaa singleä ja hänellä on listaykkösiä 35 maassa. Tämän seurauksena neitokaiselle on kertynyt myös huomattavasti rahaa, jota on mukava tuhlata muun muassa kartanoihin. Rihanna on ensimmäinen naisartisti, joka on päässyt Britannian singlelistan ykkössijalle viitenä vuotena peräkkäin.

Tässä kuvia uudesta kartanosta, jonka supertähti osti synnyinseudultaan, Barbadokselta. Lämpimät kelit, upeat hiekkarannat ja tämä talo takaavat sen, että rentoutuminen ei ole vaikeaa.

Kuvien lähde: All Over Press

Stefan Huwiler / All Over Press

Luonnossa heikoimmat karsitaan pois, joka tarkoittaa sitä että jokainen päivä on taistelua elämästä ja kuolemasta. Kuvassa suuri kotka on ottanut kohteekseen ketun, joka juoksee henkensä edestä karkuun. Talvisin ravintoa on vähän, joten kotkan on käytettävä jokainen tilaisuus hyväksi.

Mikäli veitsen terävät kynnet saavat otteen ketusta, ei sillä ole juurikaan mahdollisuuksia selviytyä.

Krahmer / All Over Press

Päivän kuvassa näet majesteettisen Lac Blanc -vuoren (2352 m), joka heijastuu kauniisti järvenpintaa vasten. On hienoa nähdä kuinka luonto pystyy samaan aikaan olemaan niin karu, mutta kuitenkin kaunis.

Vuori sijaitsee Haute-Savoiessa, Ranskan itärajalla Rhône-Alpesin hallintoalueella. Alueella asuu 696 254 ihmistä.

Kiinassa leviää uusi muoti-ilmiö – naamabikinit. Tuon päätä peittävän nailonhatun tarkoitus on suojata käyttäjäänsä vaaralliselta UV-säteilyltä. Monet tekevät naamabikininsä itse tai ostavat ne paikallisesta urheiluliikkeestä noin 3 euron huokeaan hintaan. Itse asiassa naamabikinit on keksitty jo kahdeksan vuotta sitten, mutta ne ovat nousseet muotiin vasta äskettäin. Kuvat on otettu Qingdaossa Kiinassa julkisella rannalla heinäkuussa 2013.

Lähde: All Over Press

Evästevalinnat