Lemmikkieläimet ovat omistajilleen hirmu rakkaita, ja ne on kiva ottaa mukaan kaikkeen mahdolliseen, mutta joskus nämä tempaukset kyllä hämmästyttävät.

Eläinystävykset Muttley ja Hawkeye tykkäävät vedestä ja ovat nyt päässeet omistajiensa kanssa tutkimaan mertenpohjia niille rakennettujen laitteiden avulla. Ilmeisesti ne nauttivat puuhasta, sillä ei tuollaisia vermeitä saisi koiran ja kissan päälle sitten millään, jos ne olisivat paniikissa. Joten ei kai se väärin ole!

3-vuotta täyttävä tyttö saa lahjaksi äidiltään suuren paketin. Se on niin iso, että sinne mahtuisi vaikka ihminen sisälle!

Ihminen siellä olikin, nimittäin tytön isä. Hän palasi kotiin Afganistanista, mikä oli tytölle yllätys. Tytön silmät kirkastuivat kun hän näki isänsä paljastuvan paketista. Onnenkyyneleet virtasivat, kun hän halasi isäänsä pitkän erossaolon jälkeen.

Kyllä. Viisi kappaletta. Nuo veikeät pikku jyrsijät hamstraavat ruokansa poskipusseihin, jotka venyvät jopa kolminkertaisiksi, ja vievät sitten ruoan omaan pesäänsä turvaan. Siellä maistuu aamupala paljon paremmalta. Hamsteri on erakko ja yöeläjä, ja sen elinikä 1-3 vuotta.

Lapsi nukahtaa mielellään, kun joku tuttu laulaa hiljalleen vieressä. Tämä tuutulaulaminen toimii myös eläimiin. Viisi pientä suloista koiranpentua tuijottaa laulajaa ja käy sitten vuorotellen pötkälleen rauhallisen unilaulun tahtiin. Sopivaa nukkumisasentoa ja -paikkaa ei meinaa heti löytyä, mutta vähän aikaa siinä pyörittyään jokainen vaipuu autuaasti syvään uneen. Kauhean suloista.

Mäyräkoira on jalostettu sitä varten lyhyeksi ja pötkyläksi, jotta se pääsee möyrimään pieniin luoliin mäyrien perässä. Jos koira ei pääse toteuttamaan tätä jaloa ahtaisiin paikkoihin survoutumisen taitoa luonnossa, se keksii kyllä keinot tehdä sen jossain muualla.

Ainakin tämä kaveri on löytänyt oman paikkansa maailmassa. Se on tunkeutunut talvitakin hihaan ja haukkuu sieltä kaikkea ympärillä olevaa. Se on kuin haukkuva jättiläismato.