Taide ja kulttuuri kehittyvät joka hetki, ja eriyisesti tietokoneaikakausi on tuonut paljon erilaisia mahdollisuuksia taiteilijoille.

GIF on tiedostotyyppi, joka mahdollistaa animaatioiden tekemisen kuvista. Taiteilijat Jamie Beck ja Kevin Burg ovat vieneet tiedostotyypin äärirajoille ja luoneet jotain aivan ennennäkemätöntä. Jokaisessa kuvassa on yksi osio joka liikkuu, kun taas loppu kuvasta pysyy perinteisesti paikallaan.

Tässä muutamia suosikkejamme:

 
 Nettisivusto Oddee.com listasi hauskimmat hiustyylit, joista sinäkin voit ottaa mallia.

Uskaltaisitko sinäkin kokeilla jotain näistä uskaliaista hiustyyleistä?

 

Olympiakisakuumetta ilmassa?

Eläimellinen hiustyyli.


Syvältä?


Melkoinen kesätukka!


Kuva kertoo tarpeeksi.

Muotia?

Ying ja Yang.


Kasvot molemmilla puolilla päätä!


Tötteröhiukset.


Diskopallo.


Hämähäkkimies.


Omaperäinen kondomityyli.


Maailman suurin irokeesi?


Emo.


Värejä rakastava mies!

 

Itä-Suomessa on ylitetty helleraja. Lappeenrannassa mitattiin helatorstaina 26.2 astetta.  Ilmatieteenlaitoksen mukaan helleraja saattaa rikkoutua vielä monin paikoin Karjalassa sekä Pohjois-Savossa.

Pohjoisemmassa sijaitseva Ilomantsi on myös saanut osansa lämmöstä: siellä lämpömittari kohosi 25 asteeseen.

Suomeen viime yöksi povattu kova ukkosmyrsky jäi onneksi vaisuksi.

Etelä-Suomessa ei päästä helteistä ainakaan vielä tällä viikolla nauttimaan.

Lähde: Helsingin Sanomat

Blowjob niminen taideprojekti herättää hilpeyttä netissä. Teoksessa joukko malleja joutuu roiman tuulenpuuskan kohteeksi, ja lopputuotteena syntyy huomattavan hauskoja kuvia.

Jos satut olemaan Liettuassa, voit jopa käydä taiteilija Tadao Cernin studiolla, ja saada itsestäsi samanlaisen muotokuvan. Vieraile Cernin Facebook sivulla ja katso muut muotokuvat.

Youtubesta tuttu sketsikolmikko Justimusfilms on saamassa oman ohjelmansa TV5:delle. 18-vuotiaiden Sami HarmaalanJuho Nummelan ja Joose Kääriäisen tekemät Youtube-videot ovat saaneet miljoonia katselukertoja, ja he ovat tienanneet videoillansa jo jonkin verran rahaa mainossopimuksella.

Justimusfilmsin suosituinta videota Masa&Teurastaja – Lanit on katsottu jo 2 773 223 kertaa. Youtubessa tyypillisellä mainossopimuksella videon-tekijät tienaavat 3000 dollaria miljoonaa katselukertaa vastaan.

Justimusfilms onkin yksi suosituimmista sketsiryhmistä suomessa, Biisonimafian ohella.