Oma peti, paras peti. Ei muuten ole ainakaan tälle koiralle.

Kaksi koiraa nukkuu söpösti vierekkäin sohvalla. Kolmas kaveri haluaa myös läheisyyttä, joten se kömpii viereen. Tai ei. Ei viereen vaan päälle. Ja siihen se jää. Kasa nukkuvia koiria on valmis.

Tämä koskettava lyhytelokuva on upea esimerkki siitä, miten hyvät teot palkitaan myöhemmin. Jos annat joskus jotain hyvää toiselle, saat sen varmasti joskus takaisin.

Videolla pikkupoika varastaa kaupasta lääkkeitä sairaalle äidillensä. Hän jää siitä kiinni, mutta tilannetta vierestä seurannut mies tuli maksamaan ostokset, meniväthän ne hyvään tarkoitukseen. 30 vuotta myöhemmin, tämä hyvää tehnyt mies sai sairaskohtauksen kesken päivän ja joutui sairaalaan. Miehen tyttärellä ei ollut varaa sairaalalaskuun, ja joutui pistämään myyntiin heidän omistamansa ravintolan.

Sairasta miestä hoitanut lääkäri tajusi, että tämä mies on sama joka auttoi häntä pikkupoikana saamaan lääkkeet äidillensä. Nyt oli aika maksaa hyvä teko takaisin.

Tällä uroskoiralla näyttää olevan treffit sovittuna nartun kanssa.

Tyttökoira heiluttaa kaverille häntäänsä korkean aidan toisella puolella, ja sehän riittää. Uros kiipeää aidan yli yhtä ketterästi kuin orava konsanaan, käy lempimässä uutta ystäväänsä ja jatkaa matkaansa jättämättä puhelinnumeroa tai paljastamatta nimeään. Mutta ehkä he kohtaavat vielä joku päivä uudestaan – ja rakkaus puhkeaa kukkaan.

Piloja on hauska tehdä muille ihmisille, mutta kun ne osuvat omalle kohdalle tilanne ei välttämättä ole yhtä huvittava. Videolla näet pizzalähetin, joka sai kokea melkoisen yllätyksen.

Aluksi minihameeseen pukeutunut ystävällinen nainen avasi oven ja päästi miehen sisälle. Nainen kehotti miestä istumaan sohvalle ja pyysi tätä odottamaan kunnes hän hakee rahansa.  Tämän jälkeen televisiosta alkoi näkymään kummallinen pätkä, jossa kuvattiin samaa huonetta missä pizzalähetti istui…

Toisen maailmansodan loppupuolella suomalais- ja venäläisjoukot jättivät jälkeensä paljon hylättyä sotakalustoa. Nyt, 69 vuotta sodan päättymisen jälkeen Venäjän metsistä voi vieläkin löytää historian jälkiä. Nämä kuvat on otettu Laatokan läheltä, Nevsky Pyatachokin alueelta.

Kuvista voi nähdä, miten puut ovat jatkaneet kasvamistaan ja ottaneet mukaansa, sen mitä sotilailta jäi taakseen. Nämä ovat monella tapaa erittäin koskettavia otoksia.

Lähde: Imgur