Hyttyset ovat kaksisiipisten hyönteisten heimo, johon kuuluu monia verta imeviä lajeja. Kukaan ei erityisesti pidä hyttysistä, mutta ne ovat esimerkiksi linnuille tärkeä ravinnonlähde. Videolla näet, kun hyttynen imee verta hiirestä. Uskomatonta on, kuinka pieni neulan näköinen osa pystyy pistäytymään ihon lävitse.

Hyttysen kärsä on myös erittäin taipuva ja videolla näyttää kuin se menisi jääpalojen seassa.

Koirat ovat erityisesti pentuina todella hauskoja ja uteliaita, siksi ne kokeilevat uusia asioita päivittäin. Videolla näet suloisen labradorinnoutajan, joka liukuu portaat alas tyylikkäästi.

Ylöspäin tuleminen saattaa tällä tyylillä olla kuitenkin hieman vaikeaa…

Parkour on laji, jossa esteet tulee ylittää mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Tämä herra on kuitenkin vienyt kyseisen lajin aivan uudelle tasolle, sillä hän pystyy kiipeämään useita metrejä korkeiden muurien ylitse muutamassa sekunnissa.

Toivottavasti mies ei ryhdy varkaaksi, koska häntä ei juuri kukaan saisi kiinni.

Maastopyöräily vaatii kovaa kestävyyttä ja nopeita refleksejä vaikeassa maastossa ajettavissa kilpailuissa.

Michal Maroši näytti kuinka ohitus tehdään tyylikkäästi. Mies ajoi seinää vasten ja hyppäsi kahden muun kilpailijan ohitse. Tämä kaveri ansaitsi ehdottomasti voittonsa tämän upean suorituksen jälkeen.

Koirat eivät yleensä karkaile kodistaan, sillä ne ovat lojaaleja perheenjäsenilleen. Tässä tapauksessa oli käynyt kuitenkin ikävä tilanne, kun koira oli säikähtänyt ilotulitetta.

Dora niminen koira oli hypännyt aidan ylitse ja  lähtenyt juoksemaan pois päin. Perhe etsi rakasta eläintään useita kuukausia luovuttamatta. Onneksi koira löydettiin kaukaa kadulta, jonka jälkeen se pääsi takaisin perheensä luokse.