Jos sinulla on ahtaan paikan kammo niin emme suosittele Kiinan ruuhkaisimmille alueille matkustamista. Videolla näet miltä aamuruuhka näyttää Pekingin metrossa, jossa kulkuneuvoon änkee samanaikaisesti tuhansia ihmisiä.

Tällaisessa rytäkässä heikommat jäävät varmasti jalkoihin.

Pingispallo on pieni, kevyt sekä ontto, joka kimpoaa helposti. Tällä videolla 13-vuotias pingismestari näyttää 56 uskomatonta temppua mitä pingispallon sekä kupin avulla voikaan tehdä.

Footbag on urheilumuoto, jossa pelivälineenä käytetään pientä footbag palloa joka on täytetty hiekalla, muovikuulilla tai metallirakeella. Freestyle on footbagin tunnetuin ja suosituin muoto. Siinä tavoitteena on tehdä footbagilla erilaisia liikkeitä ja temppuja ja temppusarjoja vain jalkoja käyttäen. Liikkeisiin kuuluvat kierrot, kuoletukset, hypyt ja pyörähdykset vaativat kuitenkin paitsi jalkoja myös kokonaisvaltaista vartalon hallintaa,  hyvää kuntoa sekä paljon harjoittelua.

Tällä videolla nähdään uskomaton footbag suoritus, johon ei moni pysty ilman ahkeraa harjoittelua!

Beyonce on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista naisartisteista. Laulaja tuli alunperin tunnetuksi Destiny’s Child lauluyhtyeestä, jossa mukana olivat myös Kelly Rowland ja  LeToya Luckett.

Supertähtienkään elämä ei kuitenkaan aina ole ruusuilla tanssimista, sillä keikoilla saattaa tapahtua ikäviä tilanteita. Videolla Beyoncen hiukset jäivät kiinni tuulettimeen, mutta nainen hoiti tilanteen erittäin tyylikkäästi jatkamalla laulamista. Lopulta hiukset saatiin irrotettua onnistuneesti ja laulaja sai jatkaa esitystään normaaliin tapaan.

Autojen tuunaamiseen ei ole aina pakko käyttää runsaasti rahaa, sillä ajoneuvosta voi saada ainakin tehokkaan kuuloisen kotikonstein. Vaasalaiset miehet olivat ottaneet polkupyörän renkaasta sisäkumin ja tunkeneet sen pakoputkeen.

Tämän seurauksena Toyota Corolla kuulosti tehokkaalta superautolta. Vaasan yöelämässä varmasti kummasteltiin mistä kauhea melu oikein tuli.

Evästevalinnat