Mieti sitä hetkeä, kun suutelit jotain läheistä ihmistä ensimmäisen kerran. Mieti sellaista hetkeä, kun se tapahtui selvinpäin eikä kello 03.49 baarin narikkajonossa. Ensin pientä haparointia, sitten varovainen lähestyminen ja lopulta huulet koskettavat toisiaan. Kipinöitä lentelee ja ilotulitus paukkaa.

Juuri tämän saman tunnelman on saanut ikuistettua Tatia Pllieva videolleen First Kiss – Ensisuudelma. Tosin erilaista tässä on se, että nämä 20 suutelevaa ihmistä ovat vieraita toisilleen. Mutta silti on havaittavissa sama ensisuudelmaan liittyvä jännite. Hypnoottisen ihanaa katseltavaa!

Sille ei vain voi mitään, että nauru tarttuu. Eikä sillekään voi mitään, että kaikkein aidoimmat ja rehellisimmät naurut tulevat lapsilta. Yleensä lapsen nauru kajahtaa ilmoille myös aika pienestä. Niin kuin taas voidaan todistaa.

Lapsi istuu lattialla, ja koira seisoo vieressä. Sitten omistaja antaa koiralle popcornia, ja voi sitä naurun määrää. Valloittavaa!

Vantaalla on tällä hetkellä asiat kummallisella mallilla, ainakin jos tätä videota uskoo todeksi.

Eeddspeaksin Eetun normipäivä lähtee täysin lapasesta. Jos ikkunaan lentää jotain niin kannattaa miettiä kahteen kertaan että käykö tarkistamassa asian.

Haaveleitko eläväsi toiminta-elokuvassa? Oletko valmis loputtomiin seikkailuihin. Jos vastasit molempiin kyllä, niin armeija ei varmaan ole sinun juttusi. Tämä rehellinen ruotsalainen puolustusvoimien mainos kertoo hyvin mitä armeijalta ei kannata odottaa.

Videon nähtyään, sotapelien harrastajat eivät ehkä ole niin innoissaan armeijaan menosta.

Pienenä lastenohjelmia katsoessa ei kiinnittänyt huomiota niissä piileviin kaksimielisyyksiin. Tässä koosteessa näet tilanteita, joita hieman vanhempana katsoo todellakin toisesta näkökulmasta.

Toivomme kuitenkin, ettei lapsuuden illuusiosi viattomista lastenohjelmista mennyt pilalle.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.