Paljon kohuttu elokuva Iron Sky saa ensi-iltansa 4.huhtikuuta. Suomalainen elokuva kertoo toisen maailmansodan jälkeisestä ajasta ja natsien paosta kuun pimeälle puolelle. Natsit rakentavat siellä sotalaivastoa, jolla on tarkoitus vallata maa vuonna 2018.

 

Katso elokuvan alku alta ja ihan alhaalta virallinen traileri.

 

Kony 2012 -videolla julkisuuteen noussut Jason Russel järkytti maailmaa 16. maaliskuuta juoksennellen alasti sekä masturboiden julkisesti keskellä katua San Diegossa. Jasonin vaimo, Danica Russel, on nyt paljastanut mistä tämä tapahtumasarja oikein sai alkunsa. Danican mukaan hänen miehensä henkisen romahduksen takana on Kony 2012 -videon kautta saama yllättävä julkisuus, äärimmäinen väsymys sekä nestehukka.

Hän kertoo asiasta näin: “Me luulimme saavamme muutamia tuhansia näyttökertoja videolle, mutta alle viikossa se keräsi miljoonia katsojia ympäri maailmaa. Vaikka video nostikin ihmisten tietoisuutta Joseph Konystä, se nosti myös samalla ihmisten huomion Jasoniin. Koska video on niinkin henkilökohtainen, monet hyökkäykset sitä kohti ovat myös todella henkilökohtaisia Jasonille ja hän otti ne todella rankasti.”

Jasonin video, Kony 2012, on kerännyt yli 80 miljoonaa näyttökertaa alle kuukaudessa.

Katso video Jason Russelin henkisestä romahduksesta tästä!

Jonkin aikaa sitte oli otsikoissa uutinen missä feministijärjestö kulki yläoasattomissa tarkoituksesna saada äänensä kuuluviin. Nyt paremmaksi pistävät Perulaiset pyöräilijät. Perun pääkaupungissa Limassa sadat ihmiset riisuituivat alasti ja pyöräili ympäri kaupunkia. Tempauksella pyrittiin saada pyöräilijöille turvallisempi kaupunki.

” Tämä on kehomme. Tällä me menemme kaduille. Meillä ei ole autoa suojelemassa meitä”, kertoo tapahtuman järjestäjä Octavio Zegarra uutistoimistolle.

Viime vuonna perussa kuoli 2 830 ihmistä vain liikenteessä.

Uskomattoman lahjakas voimistelija Brandon “lil B” McQuien saa volttien teon näyttämään helpolta. Videolla kyseinen lahjakkuus esittelee taitojansa vajaan kahden minuutin ajan ja saa yleisön hurraaman.

Videota on kommentoitu runsaasti ja ihmiset ovat hämmästelleet nuoren miehen taitoja muunmuassa seuraavilla kommenteilla:

“I don’t even want to know how that’s possible”,

“I honestly don’t know how a human being can physically propel themselves that high from the position he does at times and without even making it look like it takes any effort. Amazing”

 

Rihanna ja Katy Perry ovat huhun mukaan tekemässä yhdessä musiikkia. Tänään naiset ovat vahvistaneet tekevänsä yhdessä biisin, ehkä enemmänkin.

“Biisi on tulossa jonkin ajan päästä. En voi luvata, että se ilmestyisi juuri nyt, mutta tulossa se on.” – kertoo  Rihanna ja jatkaa “että he yrittävät tehdä yhteistä biisiä koko ajan”. Hän myös  mainitsee Perryn yhdeksi lempiartisteistaan.