Nämä koirat eivät aluksi tahtoneet totella omistajaansa. Lopulta kuitenkin saalis päätyi koiran suuhun ja isäntä oli erittäin onnellinen. Suosittelemme kuitenkin kalastamista virvelillä, eikä koirien avulla.


Mangustit ovat melko kesyjä ja hauskoja eläimiä, siksi niistä ladataan myös paljon videoita nettiin. Tällä videolla mangusti on erittäin väsynyt, mutta yrittää väkisin pysyä hereillä, jonka seurauksena videosta tuli nettihitti. Katso video ja kommentoi mielipiteesi!

Valko-Venäläinen sotilas löysi oravan poikasen lähellä kuolemaa ja toi sen turvaan. Hän hoiti oravaa ja sai sen kunnon kohoamaan syöttämällä sitä ja neljäs tunti. Nyt mies on taksikuski, eikä ”Minsk”-niminen orava ole koskaan kaukana hänestä.

Lähde: sodahead.com


Karhut ovat erittäin vaarallisia eläimiä ja suuttuessaan käyvät helposti ihmisten kimppuun.
Tämä karhu oli ilmeisesti etsimässä ravintoa väärästä paikasta, sillä sisältä astui ulos erittäin itsevarma ja vihainen nainen. Muutaman karjahduksen jälkeen karhu lähtee juoksemaan karkuun häntä koipien välissä.

Animal planetin uusi ohjelmasarja ”too cute” on julkaissut nettiin livelähetyksen, jota jokainen ihminen voi katsoa helposti netissä. Tällä hetkellä kissat ovat unessa, mutta kun ne heräävät alkaa leikkiminen ja hauskanpito. Kissanpennut adoptoidaan kohta, mutta siihen asti livelähetys on auki vuorokauden ympäri!

Muista suositella videota myös tylsistyneille kavereillesi!