Monet miehet sanovat naisien olevan huonoja kuskeja. Tälläistä käsitystä ei voi kuitenkaan yleistää, sillä huonoja kuskeja löytyy sukupuoleen katsomatta.

Tälle videolle on kuitenkin koottu hauskoja mokia, joita naiset ovat tehneet auton ratissa.


TheShideh8 niminen käyttäjä latasi videopalvelu Youtubeen hauskan videon, jossa he tekevät kaverilleen pilan suihkussa.

Pojan pestessä hiuksia hänen kaverinsa käy aina lisäämässä hiuksiin shampoota. Poika on erittäin ihmeissään ja pyytä apua kavereiltaan, sillä hän luulee shampoon jääneen hänen hiuksiinsa lopullisesti.

The Leap niminen laite on nimensä mukaisesti loikkaus tulevaisuuteen, laite on suuniteltu korvaamaan tietokoneiden hiiret. Leap mahdollistaa tietokoneen ohjaamisen pitämällä sormia ilmassa.

Laitteella pystyt tekemään monenlaisia asioita, kuten kirjoittaa heiluttamalla kynää ilmassa, tai pelaamaan Angry Birdsiä.

Optinen harha eli illuusio johtaa näköaistia harhaan. Optisessa harhassa aivot tulkitsevat silmien saaman informaation siten, että näköaistin mukaan näkemäsi asia vaikuttaa mahdottomalta tai todellisuuden vastaiselta. Hetken tarkastelun jälkeen kuville kuitenkin löytyy järkevä ja hauska selitys.

Näissä kuvissa on parhaita löytämiämme optisia illuusioita, jotka saavat pääsi sekaisin.

Missä nämä tuotteet ovat olleet koko elämämme ajan?

Nyt viinin juominen on helppoa ja tyylikästä. Viini ei läiky ja sitä on helppo juoda näistä nokkamukeista, jotka ovat myös tyylikkäät.

Voit tilata tuotteen tästä linkistä!

Evästevalinnat