Ystävyksiä on kaikenlaisia. Tässä pörröinen pöllönpoikanen silittää koiraa, joka nautiskelee täysillä saamastaan rakkaudesta. Pöllö näykkii hennosti koiran korvia ja sitten pikkuisen jalallaan kapsuttaa päästä.

Välillä tuntuu, että eläimet ovat aivan käsittämättömän älykkäitä. Ne ymmärtävät meistä ihmisistä ja maailmasta jotain, mitä me tavalliset pulliaiset emme ymmärrä. Ihan kuin eläimillä olisi yliluonnollisia kykyjä ja 10 aistia.

Sitten taas välillä tuntuu, ettei todellakaan ole.

Videon kissa tuijottaa lautasella olevia herneenpalkoja. Tuijottaminen on ihan ok. Mutta sitten joku rämpyttää kitaraa, ja kissa säikähtää – herneitä. Kitara soi, ja kissa tuijottaa entistä maanisemmin pelottavia soivia herneenpalkoja. Sitten se alkaa hakata niitä tassullaan. Normipäivä.

Hevonen oli pudonnut jokeen, eikä päässyt sieltä omin avuin pois. Se koitti päästä ylös, mutta turhaan. Vesi oli siinä kohdassa niin matalaa, että hevosen jalat vajosivat hiljalleen pohjamutaan.

Onneksi se huomattiin, ja ohikulkija soitti eläintenpelastustiimin apuun. Pelastajat ehtivät paikalle juuri viime hetkellä. Hevonen oli todella uupunut ja piti viimeisillä voimillaan päätään veden pinnalla.

Eläintenpelastustiimi ei aikaillut, vaan nosti hevosen ylös vedestä köysien avulla. Se oli kunnossa, vaikkakin vähän väsynyt.

Lähde: RSPCA

 

Pikku G eli Gertjie on vielä pieni sarvikuonon poikanen, mutta se yrittää kovasti olla kuin paras ystävänsä Lammie-lammas. Lammas nimittäin pomppii innostuneena pitkin tietä. Tätä samaa yrittää myös Gertjie, jonka valtava keho pöllyttää maantien pölyä, kun se pomppii kevyesti kuin sarvikuono.

Tämä siili on nähnyt enemmän maailmaa kuin suurin osa meistä.

Sen nimi on Biddy, ja se on 3-vuotias kääpiösiili. Biddy asuu Oregonissa paljon matkailevan pariskunnan lemmikkinä. Sille on tullut tutuksi valkoiset hanget ja trooppiset hiekkarannat. Se on nähnyt mitä erilaisimpia paikkoja ja saanut sitä kautta faneja ympäri maailmaa. Ei taida nimittäin ihan joka päivä tulla matkustavaa siiliä vastaan.

Omistajat tekivät oman Instagram-tilin Biddylle. Sinne he laittavat kuvia reissaavasta siilistä. Biddyllä on jo 400 000 seuraajaa ja luku kasvaa kovaa vauhtia.

Lisää Biddyn suloisia kuvia voi katsoa täältä.

Lähde: Instagram