Joillakin ihmisillä on elämässään erittäin paljon kunnianhimoa, sillä muuten tällaisia luomuksia ei syntyisi. Tällä videolla näet maailman suurimman viinipullonavaajan, jonka rakentamiseen kului 3-vuotta.

Laitteessa on 380 erillistä pronssiosaa ja hintaa kyseiselle laittellee kertyy noin 173 tuhatta euroa. Laite myös kaataa viinin itse lasiin, jonka takia viininystävä pystyy keskittymään vain olennaiseen eli juomiseen.

Sziget on musiikkifestivaali, joka järjestetään vuosittain Óbudansaarella Budapestissa. Festivaali kestää viikon ja siellä on viime vuosina ollut yli tuhat esiintyjää. Vuonna 2011 tapahtuma valittiin Euroopan parhaaksi suureksi festivaaliksi.

Sziget järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1993 melko pienimuotoisena opiskelijatapahtumana, mutta 1990-luvun loppuun mennessä siitä oli tullut yksi Euroopan laajimmista ja suurimmista musiikkifestivaaleista. Noin puolet kävijöistä tulee Unkarin ulkopuolelta, eniten Ranskasta, Britanniasta, Saksasta, Italiasta, Alankomaista ja Irlannista.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 5. – 12. elokuuta, ja lavalle nousee mm. Sebastian Ingrosso, Franz Ferninand, Enter Shikari, MIKA, Bingo Players sekä Nero. Koko artistikattauksen löydät täältä!

Vivas arpoo yhteistyössä musiikkipalvelu Deezerin kanssa kaksi kahden henkilön lippupakettia (Yhden paketin arvo: 458€) kyseisille festareille. Pakettiin kuuluu lippujen lisäksi majoitukset alueella.

Tiukan aikataulun takia liput arvotaan jo huomenna kello 12.00. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille osallistuneille, kilpailu on sulkeutunut.

Venäjä on tunnettu hullusta liikenteestään ja ihmisten sekoilusta.

Tällä videolla on koottuna yhteen hauskimmat ja tyhmimmät videoklipit mitä venäläiset ovat saaneet tallennettua kameroilleen!

Coca Cola on monen ihmiset suosikkijuomaa, jonka takia siitä on mukava valmistaa erilaisia virvokkeita. Tällä videolla näet kuinka valmistetaan itsestään jäätyvää Coca Colaa.

Juomaa on hyvä nauttia kuumina kesäpäivinä ja voit myös hämmästyttää kaverisi tällä ”taikatempulla.”

Videolla vasta 6-vuotias tyttö soittaa pianoa hämmästyttävän hyvin. Hänen taitonsa omat lähes samalla tasolla kuin monella ammattisoittajalla, jotka ovat harjoitelleet monia vuosia.

Piano on kosketinsoitin, jota voidaan pitää myös joissain tilanteissa kielisoittimena tai jopa lyömäsoittimena. Pianolla on tärkeä asema länsimaisessa, erityisesti klassisessa musiikissa soolo- ja säestyssoittimena, kamarimusiikissa sekä suosittuna työkaluna säveltämisessä, musiikkiesitysten harjoittamisessa ja musiikin opiskelussa.