Egyptiläinen Moustafa Ismail sai Guinness World Records kirjasta paikan maailman suurimmalla hauiksella. Järkyttävän näköinen käsi ei näytä lainkaan aidolta, mutta mies itse väittää syövänsä paljon proteeinia päivittäin.

Todellisuudessa käteen on pumpattu runsaasti erilaisia aineita, jotka ovat tehneet kädestä valtavan kokoisen.

Kaikilla on päiviä, jolloin tuntuu siltä kuin mikään ei sujuisi hyvin. Videolla esiintyvällä miehellä kävi kuitenkin käsittämättömän huono tuuri, sillä ensin puomi pamahti päähän, jonka jälkeen auto ajoi vielä jalan ylitse.

Onneksi tilanteessa vältyttiin pahemmilta ruhjeilta ja mies pääsi poistumaan paikalta omin jaloin.

Jotkin ihmiset tykkäävät pyörittää montaa henkilöä samaan aikaan. Yleensä tilanteista jää kuitenkin lopulta kiinni ja tämän jälkeen tilanne saattaa olla pettäjälle erittäin kiusallista.

Videon pojat päättivät kostaa tytölle, joka oli huijannut heitä useamman kuukauden ajan. Haukkuminen meni kuitenkin ehkä hieman liian rivoksi, vaikka tyttö olikin toiminut väärin.

Kissa pesee asiantuntemuksella itseään, mutta lopetettuaan tärkeän puuhan, se unohtaa lipaista kielen takaisin suuhunsa. Mutta ei kai siinä mitään, kyllä kai sitä kieltäkin voi välillä tuulettaa!

Piirtämistä ei ole aina pakko tehdä paperille, sillä alustana voi käyttää myös ihoa! Jody Steel on tylsistynyt opiskelija, joka päätti käyttää piirtotaitojaan hyödyksi. Jody esitteli jonkin aikaa taitojaan tutuilleen ja on nyt päässyt meikkaamaan näyttelijöille ruhjeita, sekä rajun näköisiä haavoja.

Taiteilija käyttää teoksiinsa keskimäärin noin 45 minuuttia, joka on niiden yksityiskohtia tarkastellen erittäin vähän.

Lähde: All Over Press

Evästevalinnat