Miesten hiustyylit ovat vaihdelleet eri vuosikymmenillä melko tavalla. Tällä videolla esitellään erilaista hiusmuotia, joista voit tunnistaa helposti tietyn aikakauden trendin. Arvaatko jo, mikä on miesten 2010-luvun tukkahitti?

Muotiraamattu Vogue täyttää 100 vuotta ja lehdessä juhlistetaan asiaa hienolla tavalla. Harvey Nichols -brändi valitsi 100-vuotiaan Bo Gilbertin mallikseen Iso-Britannian Voguen juhlanumeroon. Kampanja tahtoo taistella muotimaailman ikäsyrjintää vastaan. Katso videolta, kuinka upeita otoksia Gilbertistä saatiin.

Kevät etenee hyvää vauhtia ja kohta ovella kolkuttelee jo kesä. Keväisin on mukava remontoida ja kunnostaa omaa pihaa, jotta kesän grillibileistä saa kaiken ilon irti.

Näissä kuvissa tavallisista aidoista on tuunattu todella kauniita ja kekseliäitä. Mikä sen parempaa, kuin tulla kotiin työpäivän jälkeen ja istahtaa pihalle, jossa kaikki on juuri niin kuin olet itse suunnitellut.

Katso alta 15 kuvaa:

1. Aita, jonka sisään on upotettu marmorikuulia

15

2. Linnunpöntöillä koristeltu aita

14

3. Puuaita, johon on maalattu kaunis puu

13

4. Mielen lomatunnelmaan virittävä aita

12

5. Vanhanaikaisesti koristeltu aita

11

6. Ikkuna-aita

10

7. Aita lapsille

9

8. Perhosaita

8

9. Kukilla koristeltu aita

7

10. Aitaan ripustettuja tauluja, joissa kasvaa kasveja

6

11. Retroaita

5

12. Pienet yksityiskohdat piristävät kummasti

4

13. Aita, johon on ripustettu tauluja, jossa kasvaa kasveja

3

14. Saappaat on kierrätetty nerokkaasti

2

15. Tätä aitaa katsoessa on vaikea tuntea itsensä väsyneeksi

1

Lähde & Kuvat: Boredpanda

Smoothie the Cat on kerännyt suuren suosion sosiaalisessa mediassa, sillä kissa on uskomattoman kuvauksellinen. Smoothien ihana turkki ja suloiset vihreät silmät saavat ihmisten sydämet sulamaan.

Kullanruskea Smoothie on rodultaan brittiläinen pitkäkarva. Kissa osaa poseerata kameraan aivan kuin julkisuuden henkilö.

1.

10

2.

9

3.

8

4.

7

5.

6

6.

5

7.

4

8.

3

9.

2

10.

1

Lähde: Boredpanda

Kuvat: Instagram

Nainen nukkuu alasti. Se on hyväksi terveydelle.

Dieter Robbins / Fotolia

1. Terveellisempää vaginallesi

Alakertaa on hyvä tuulettaa. Alushousujen kosteus ja lämpö saattavat altistaa emättimen erilaisille tulehduksille. Vaatteitta nukkuminen auttaa toosaa puhdistamaan itsensä luonnollisesti.

2. Nukut paremmin

Useat tutkimukset osoittavat, että viileässä nukkuminen parantaa unen laatua. Kehon lämpötila laskee nukkuessa ja paksun pyjaman käyttö saattaa olla häiritsevä tekijä.

3. Ihosi ja hiuksesi hohtavat

Lämpö johtaa levottomiin uniin, mikä vähentää melatoniinin ja kasvuhormonin vapautumista. Nämä kaksi hormonia ovat olennaisia ikääntymisen hidastamisessa. Paremmat yöunet auttavat ihoasi ja hiuksiasi pysymään nuorekkaampina.

4. Syöt terveellisemmin

Koska nukut niin paljon paremmin ilman hikeä, kehosi pystyy palautumaan paremmin päivän koettelemuksista. Hyvien yöunien jälkeen kehossasi on vähemmän stressihormoni kortisolia, joka sivuoireena saa sinut helposti himoitsemaan erilaisia herkkuja ja epäterveellisiä ruokia.

5. Hyväksi lihaksistollesi

Muistatko vielä ikääntymistä hidastavat hormonit? Sama kasvuhormoni auttaa myös lihasten kasvussa. Emme väitä että nukkuminen kävisi salitreenistä, mutta emme kielläkään asiaa.

6. Seksielämäsi piristyy

Ihokontakti lisää muunmuassa hyvänmielenhormoni oksitosiinin määrää. Huomaat olevasi useammin paremmalla tuulella, mikä luonnollisesti johtaa parempaan seksiin. Kuka voisi kieltäytyä orgasmeista?

Lähde: Cosmopolitan

Evästevalinnat