Rihanna on tällä hetkellä yksi suosituimmista naislaulajista ja miljoonien tyttöjen, sekä naisten esikuva. Rihanna on myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia, 60 miljoonaa singleä ja hänellä on listaykkösiä 35 maassa. Tämän seurauksena neitokaiselle on kertynyt myös huomattavasti rahaa, jota on mukava tuhlata muun muassa kartanoihin. Rihanna on ensimmäinen naisartisti, joka on päässyt Britannian singlelistan ykkössijalle viitenä vuotena peräkkäin.

Tässä kuvia uudesta kartanosta, jonka supertähti osti synnyinseudultaan, Barbadokselta. Lämpimät kelit, upeat hiekkarannat ja tämä talo takaavat sen, että rentoutuminen ei ole vaikeaa.

Kuvien lähde: All Over Press

Stefan Huwiler / All Over Press

Luonnossa heikoimmat karsitaan pois, joka tarkoittaa sitä että jokainen päivä on taistelua elämästä ja kuolemasta. Kuvassa suuri kotka on ottanut kohteekseen ketun, joka juoksee henkensä edestä karkuun. Talvisin ravintoa on vähän, joten kotkan on käytettävä jokainen tilaisuus hyväksi.

Mikäli veitsen terävät kynnet saavat otteen ketusta, ei sillä ole juurikaan mahdollisuuksia selviytyä.

Krahmer / All Over Press

Päivän kuvassa näet majesteettisen Lac Blanc -vuoren (2352 m), joka heijastuu kauniisti järvenpintaa vasten. On hienoa nähdä kuinka luonto pystyy samaan aikaan olemaan niin karu, mutta kuitenkin kaunis.

Vuori sijaitsee Haute-Savoiessa, Ranskan itärajalla Rhône-Alpesin hallintoalueella. Alueella asuu 696 254 ihmistä.

Kiinassa leviää uusi muoti-ilmiö – naamabikinit. Tuon päätä peittävän nailonhatun tarkoitus on suojata käyttäjäänsä vaaralliselta UV-säteilyltä. Monet tekevät naamabikininsä itse tai ostavat ne paikallisesta urheiluliikkeestä noin 3 euron huokeaan hintaan. Itse asiassa naamabikinit on keksitty jo kahdeksan vuotta sitten, mutta ne ovat nousseet muotiin vasta äskettäin. Kuvat on otettu Qingdaossa Kiinassa julkisella rannalla heinäkuussa 2013.

Lähde: All Over Press

Lapsityövoima kiellettiin Yhdysvalloissa vuonna 1938. Valokuvaaja Lewis Hine on kuvannut pieniä lapsia työssään 1900-luvun alun Amerikassa.

Moni työskenteli puuvillatehtaassa tai kaivoksilla.

7-vuotias tyttö on töissä 11-vuotiaan isoveljensä kanssa tehtaassa, jossa siivotaan ostereita.

Nuori roskankerääjä.

Monet pienet pojat saivat elantonsa kiillottamalla kenkiä.

Vaikka lapsityövoima on kielletty monessa maassa, se on silti vieläkin valtava ongelma. Maailmassa on noin 150 miljoonaa lapsityöläistä. Monet lapset työskentelevät erittäin vaarallisissa ja rankoissa oloissa – kaukana rakkaistaan. Vain joka viides lapsi saa työstään palkkaa. Alla olevat kuvat ovat vuodelta 1999.

Intiassa, maassa, jossa väkiluku on yli miljardin, lapsityövoiman käyttö on kaikkein suurin ongelma. Monet lapset työskentelevät peltotöissä.  (Kuvaaja: T.C. Malhotra,  )

Nuori tyttö valmistaa tiiliä Intiassa. (Kuvaaja: Godong/UIG)

Myanmarissa nuori lapsi työskentelee kalatorilla. (Kuvaaja: Peter Charlesworth)

Tiilinrikkojia Bangladeshissa. (Kuvaaja: Alberto Buzzola)

Laosilla paikalliset buddhat ajattelevat häkkilintujen vapautuksen tuovan hyvää onnea. Kuvan tyttö kiertää temppelien ympärillä ja antaa buddhien vapauttaa lintuja pientä maksua vastaan. Linnut lentävät aina takaisin temppelin taakse, josta tyttö käy hakemassa ne takaisin myyntiin.(Kuvaaja: Jerry Redfern)

Kairossa nuorimmat savitehtaan työntekijät ovat vain viisivuotiaita. Työolosuhteet ovat surkeat eikä varsinaisesti mistään ”tehtaasta” voida edes puhua. Lapset haluaisivat käydä koulua, mutta eivät köyhyyden takia voi. Onnekkaimmat heistä työskentelevät perheensä kanssa, toiset lähetetään pois perheensä luota töihin muihin tehtaisiin. Päivässä lapset tienaavat vain 1,20 euroa. (Kuvaaja: Matt Moyer)

Lähde: All Over Press