Tim White tekee videoita eripuolilta maailmaa viihdyttääkseen ihmisiä. Miehen teoksiin kuuluu muun muassa: Eat/Move/Learn-sarjan, jotka ovat keränneet runsaasti suosiota.

Tällä videolla mies esittelee Tokion ihmisille kahdessa minuutissa, käyden lävitse kaupungin hienoimmat ja hieman keskinkertaisemmat alueet. Video sopii hyvin niille, jotka ovat harkinneet matkaa Tokioon.


Kun lapsilla on tylsää kotona, he tekevät mitä hauskimpia asioita kuluttaakseen aikaansa.

Tämä poika taki valtavan dominon, joka kiersi ympäritaloa. Dominon sai alottaa hänen isänsä, jolla oli levottamat jalat hänen nukkuessaan.


Avaruusasemilla arkipäiväiset toimenpiteet vaativat paljon tarkkuutta ja huolehtivaisuutta, sillä virhe voisi johta katastrofaalisiin seurauksiin.

Tällä videolla astronautti näyttää kuinka hän pesee kätensä avaruudessa.


Estoniassa oppilaan tekemä kiusa opettajaa kohtaan on herättänyt runsaasti keskustelua ja vihaa. Video on levinnyt eripuolille maailmaa ja nyt ihmiset vaativat lisää oikeuksia opettajille.

Nyt kiusaajat ovat joutunut vastuuseen teoistaan ja tulevat saamaan myös rangaistuksia, joihin kuuluu koulusta erottaminen ja jopa sakkoja. Videolla kummalista on, että kukaan ei puutu kiusaamiseen vaikka kyseessä on kohta eläkepäiville jäävä vanha miesopettaja.


Silloin tällöin nähdään videoita, joissa ihmisillä tapahtuu uskomattoman hyvä tuuri.

Tällä kertaa mies lähti autollaan parkista juuri ennen kuin puu kaatui ja oli varmasti tyytyväinen itseensä.