Supersolu on ukkospilvi, johon liittyy voimakas pyörivä liike pilven keskiosissa. Supersolu-ukkonen on kestää kauemmin kuin kuin tavallinen ukkonen. Alkujaan supersolut määriteltiinkin juuri pitkäikäisyytensä perusteella, mutta laajempien tutkimusten jälkeen pilven pyörivä liike on tullut ominaiseksi tunnistuspiirteeksi.

Vain pieni osa ukkospilvistä kehittyy supersoluiksi, mutta vakavista vahingoista suhteessa paljon suurempi osa on supersolujen aiheuttamia.

Tällä videolla näet, kun voimakas ukkospilvi muodostuu hiljalleen. Näky on melko upea ja tätä katsoessa voi tuntea luonnon todellisen voiman.

Johannes Stotter on taitelija, joka osaa luoda upeita optisia illuusioita maalaamalla ihmisiä. Mies sai ideansa, kun hänen kaljuun päähän tehtiin maalaus baarissa.

Suurin osa miehen töistä tehdään jotakin taustaa vasten ja tavoitteena on saada ihminen ”häviämään” maalaamisen seurauksena.

Lähde: All Over Press

Uhkarohkea ja pokkaa omaava hullu mies varasti autoja uuden GTA V pelin julkaisun kunniaksi.

Autojen varastaminen on yleistä, ja usein autoihin murtaudutaan niiden ollessa parkissa. Autoja anastetaan kuskeilta myös niiden ollessa esimerkiksi liikennevaloissa pysähtyneenä, jolloin varas uhkailee kuskia ja käskee hänen poistua auton ratista.

Tämä mies halusi tehdä vain pilaa, joka näytti aidolta tilanteelta niiden silmissä, jotka eivät pilasta tienneet. Mies pysäytti autoja, suostutteli kuskit ulos, meni rattiin ja ajoi pois. Hän myös iski autoihin jotka olivat pysähtyneet ja kuski valmiiksi ulkona. Kaikkien onneksi mies ei ajanut pitkälle, vaan luovutti auton takaisin omistajalleen pienen säikyttelyn jälkeen.

Pila ei naurattanut kovin montaa, ja mies sai poliisitkin peräänsä. Mahtoikohan poliisit uskoa miehen selitystä?

”Voinko ottaa kuvan sinusta, jolla todistaa ystävilleni että enkeleitä on oikeasti olemassa?”, ja muut yhtä kliseiset ja kuluneet iskurepliikit luulisi olevan historiaa. Mutta onko?

Kolme miestä päättivät ottaa asiasta selvää, voiko tämänkaltaisilla imelillä lauseilla saada nätin tytön puhelinnumeron. Suurin osa tytöistä ei osannut aavistaa mitä kadulla heidät pysäyttäneen miehen suusta tulee, joten reagointia oli monenlaista.

Videon tytöistä suurin osa piti lauseita todella söpöinä ja herttaisina, ja osa kysyi jopa oma-alotteisesti miesten puhelinnumeroa. Voihan myös olla, että pätkät jossa miehet saavat avokämmenestä, on jätetty kokonaan pois videolta. Osa iskurepliikin kuulleista myös käveli tylysti ohi, joka on tietysti täysin ymmärrettävää.

Rullaluistelu on suosittu liikuntaharrastus kaiken ikäisille ihmisille. Harrastajille on myös erilaisia kilpailumuotoja, esimerkiksi maratonluistelu. Rullaluistelu on yleinen liikuntamuoto joka puolella maailmaa, ja Suomessa se nousi suosituksi 1990-luvun puolivälissä. Alkuinnostuksen jälkeen määrä on vähentynyt hieman, mutta aktiiviharrastajat ovat pitäneet lajia yllä.

Tällä videolla nuoret näyttävät uskomattoman osaamisensa rullaluistelun parissa. Heidän pujottelutaitonsa ja sulava liikkuminen ovat vaatineet varmasti monen vuoden harjoittelun.

 

Evästevalinnat