Jenni Vartiainen pääsi pinnalle Gimmel-yhtyeen jäsenenä, sittemmin Vartiainen on niittänyt mainetta ja kunniaa  soolourallaan. Laulajatar on urallaan saavuttanut yhdeksän Emma-palkintoa ja hänen albumejaan ja singlejään on myyty Suomessa tähän mennessä yli 260 000 kappaletta.

Jenni aloittaa videolla laulamisen 3.20 kohdassa.

Tästä tytöstä tuli yksi Suomen menestyneimmistä laulajista, kuka olisi uskonut?

40-vuotias ranskalainen Sacha Goldberger asuu isoäitinsä Frederikan luona. Yhdessä he luovat upeita valokuvia, isoäiti poseeraa ja Sache ottaa kuvia. Goldbergereiden tuotokset ovat menestyneet hyvin, ja niitä on ollu esillä useissa näyttelyissä.


Kannabis eli marihuana on hampusta saatava huumaus- ja lääkeaine. Yleisesti sana kannabis tarkoittaa hampusta saatavia kannabistuotteita, joita käytetään pääasiassa päihteenä. Suomen lainsäädännössä kannabis luokitellaan huumausaineeksi, vaikka monet väittävät sen olevan vaaratonta. Kannabiksen lääketieteellinen käyttö on politiikassa kiistanalainen kysymys.

Tällä videolla näet mitä yksi kannabissavuke jättää keuhkoihisi. Videon jälkeen kannattaa miettiä onko järkeä poltella.


Amerikassa kadulle on asetettu piano, jota jokainen ihminen saa soittaa. Tämän lahjakkaan pojan istuessa pianon ääreen ihmiset ympärillä pysähtyivät ja jäivät kuuntelemaan upeaa esitystä.


Aluksi kaappi näyttää aivan tavalliselta, mutta kun mies alkaa vetämään eri vivuista ja siirtelemään kirjoja alkaa avautumaan salaisia luukkuja.

Evästevalinnat