New York on Yhdysvaltain runsasväkisin ja toiseksi tiheimmin asuttu kaupunki. Siellä asui vuoden 2010 väestönlaskennassa 8 175 133 ihmistä.

Videolla nähdään ajajan silmin, miltä pyöräily näyttää tässä ruuhkaisessa kaupungissa. Onneksi pyöräilijä selvisi kaikista vaaratilanteista kuitenkin ehjin nahoin, vaikka paljon läheltä piti-tilanteita tulikin vastaan.

Muistatko vielä tämän universumin hellyyttävimmän kissavideon, jossa kissaemo kietoo pentunsa hellään syleilyyn, kun pieni kissanpentu näkee painajaista?

Homma toimii eläinmaailmassa näköjään myös toisinpäin ja nyt onkin koiranpennun vuoro lohduttaa emoansa, sen nähdessä pahaa unta. Kun koiraemo näkee painajaista, tietää pieni pentu mitä tehdä. Hetken asiaa ihmeteltyään, käpertyy se äitinsä kainaloon lohduttaen sitä hellästi halaten.

Mureenat ovat ankeriaskalojen suurin heimo, jotka elävät trooppisissa vesissä, usein koralliriuttojen onkaloissa.

Nyt eräs ammattisukeltaja törmäsi merenpohjalla varsin ystävälliseen mureenaan. Se tuli varovasti ulos kolostaan ja alkoi uida naisen ympärillä. Se oli aivan naisen iholla kiinni ja puski itseään tätä vasten. Se näytti tosiaan pitävän kosketuksesta.

Sukeltajan ja mureenan välille tuli läheinen suhde. Näitä eläimiä harvemmin nähdän halailemassa ihmisiä. Ja mikä on kaikista hienointa, kyseinen mureena muisti naisen vielä vuosien jälkeenkin.

Uskomattoman lahjakas italialainen taiteilija Marcello Barenghi on taitava tekemään aidoilta näyttäviä piirustuksia. Hän jäljittelee töissään mahdollisimman tarkasti realistisuutta ja luo piirustuksesta valokuvamaisen useilla pienillä yksityiskohdilla sekä erilaisilla varjoilla ja valoilla.

Vaikka hän onkin lahjakas ja ainutlaatuinen taiteilija, haluaa hän silti jakaa muille sopivat niksit vastaavanlaisien piirustuksien tekemiseen ja oppimiseen. Marcello tekee videoita, missä hän haluaa näyttää muille alusta loppuun työnsä vaiheet. Yhteen työhön kuluu yleensä useita tunteja, mutta Marcello nopeuttaa videon muutaman minuutin mittaan. Hän kirjoittaa myös blogia, missä hän antaa hyviä neuvoja piirtämiseen.

 data-src=

Kuvat: Youtube

Kissasisarukset laitettiin vierekkäin, koska niistä haluttiin yhteiskuva. Se olisikin jo itsessään ollut varsin suloista, mutta tämä video vie kyllä voiton valokuvasta. Videon taka-alalla heiluu lelu, joka on napannut jokaisen pennun huomion. Nyt niiden päät heiluvat tismalleen samanaikaisesti, kun lelu viuhuu ilmassa.