Toukokuussa elokuvateattereihin saapuvan Battleshipin, kolmas traileri on julkaistu videopalvelu Youtubessa. Elokuva perustuu Hasbron samannimiseen lautapeliin ja sen on ohjannut Peter Berg.

Elokuvassa näyttelee myös R’n’B laulaja, Rihanna. Battleship on laulajan debyyttielokuva ja hänen roolisuoritus tuskin tulee jättämään ketään kylmäksi. Varsinkin mieskatsojia.

Elokuvan muissa rooleissä nähdään mm. Taylor Kitsch, Liam Neeson, Alexander Skarsgård sekä Brooklyn Decker.

Katso elokuvan traileri tästä!

International Space Stationin automaattinen kamera on onnistunut nappaamaan ehkä yhden vuoden hienoimmista valokuvista. Kuvassa hohtavat poikkeuksellisen voimakkaat revontulet pohjoisella pallonpuoliskolla.

Revontulet ovat valoilmiöitä, jotka koostuvat värikkäistä, tanssivista ja vaihtelevista kuvioista yötaivaalla.

NASAn kooste maapallosta yöaikaan avaruudesta nähtynä:

Älä lue tätä tätä artikkelia ellet seuraa Täydellisiä naisia Amerikassa ilmestyvien jaksojen tahtiin!

Täydelliset naiset -sarjan tuottajat ovat jo viikkojen ajan kiusoitelleet katsojia, sillä että joku Wisteria Lanen hahmoista tultaisiin tappamaan tulevaisuudessa. Ja nyt se on tapahtunut. Amerikassa sunnuntai-iltana esitetyssä jaksossa, sarjan yksi miespäähenkilöistä koki traagisen kohtalon.

James Dentonin näyttelemä Mike Delfino nimittäin kuoli, saatuaan luodin sydämeensä. Hän pelasti rakkaansa, Susanin, työntämällä tämän sivuun ja ottamalla luodin itse vastaan.

Mitä mieltä James Denton oli itse hahmonsa kuolemasta? Näin hän kommentoi asiaa Good Morning Americassa: ”Kun he kertoivat minulle ideasta, ensimmäinen huolenaiheeni oli se, että Teri (Hatcher) joutuu suremaan kuuden viimeisen jakson ajan… Mutta rakastin sitä. Se oli paljon mielenkiintoisempi ratkaisu, kuin hahmon pelkkä häivyttäminen.”

 

 

FIGMA-listalle, eli suomen myydyimpien pelien listalle on noussut odotetusti peli-uutuus Mass Effect 3. Listalla hyvän aikaa johtopaikkaa pitivät Mass Effect:in kilpailijat Battlefield 3 ja Call of Duty: Modern Warfare 3.  Listalle nousi viikoilla 9 ja 10 kaksi muutakin uutuutta –  SSX sijalle 4 ja The Sims 3: Superstara sijalle 8.

 

Virallinen FIGMA-lista – viikot 9-10

1. Mass Effect 3 – PC, PS3, Xbox 360
2. Battlefield 3 – PC, PS3, Xbox 360
3. Call of Duty: Modern Warfare 3 – PC, PS3, Xbox 360
4. SSX – PS3, Xbox 360
5. The Elder Scrolls V: Skyrim – PC, PS3, Xbox 360
6. NHL 12 – PS3, Xbox 360
7. Uncharted 3: Drake’s Deception – PS3
8. The Sims 3: Superstara – PC
9. Metal Gear Solid HD Collection – PS3, Xbox360
10. SingStar SuomiSuosikit – PS2, PS3

FIGMA ry on Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys. FIGMA kokoaa myyntitilastonsa yli kahdensadan pelikaupan lähettämien myyntitietojen pohjalta. Mukana tietoja antamassa on mm. Veljekset Keskinen, Verkkokauppa.com, Viihdepysäkki, Anttila, Coolshop sekä Prisma.

Justin Bieber on julkaisemassa uuden levyn tänä vuonna. Tuleva levy on nimeltään Believe ja ensimmäisiä maistiaisia saamme kuulla jo 26. maaliskuuta, kun sinkkulohkaisu ”Boyfriend” julkaistaan.

Amerikkalainen radiojuontaja, Mick Lee, on kuitenkin jo saanut etuoikeutettuna kuulla kyseisen kappaleen. Hän kommentoi kappaletta seuraavasti: ”Vain yksi sana riittää kuvailemaan tätä….wow…niin erilaista kuin hänen edellinen musiikkinsa.” ”Parhaan käsityksen saa kun sekoittaa Justin Timberlaken Sexy Backin, N Syncin Girlfriendin…. ja Justin vielä räppää… parhaiten sitä voi soundiltaan verrata Ying Yang Twinsin Waitiin.”

Bieberin tuottajan, Kuk Harrelin, mukaan tulevan albumin ansioista Justinilla on mahdollisuus voittaa jopa Grammy.