Miksi koulussa ei kerrottu mitään toisesta murrosiästä? Ensimmäisestä selviää juuri ja juuri hengissä. Sitten, kun tuntuu, että nyt alkaa seesteinen lempeä aikuisuus, niin mitä vielä. Siinä ehtii nauttia ehkä 10 vuotta, kunnes iskee uusi, pahempi murrosikä.

Tässä on 15 kohdan lista siitä, miltä näyttää murrosikä kolmenkympin jälkeen. Huh. Voimia kaikille.

 

1.

Karvaa alkaa kasvaa uusiin paikkoihin: nenään, korviin, rintaan, pakaroiden väliin, nänneihin, vatsaan ja selkään. Mutta samanaikaisesti se lähtee sieltä, missä haluaisi sen pysyvän eli päästä.

Lähde

2.

Finnit, joita kirosit teininä, eivät ole vieläkään lähteneet mihinkään.

Lähde

3.

Kehon pinta-ala kasvaa eli takapuoli leviää ja vatsa laajenee. Selluliitti ja raskausarvet ottavat kontaktia ihon kanssa.

Lähde

4.

Hymyilemisestä ja nauramisesta aiheutuneet rypyt ovat tulleet silmien ympärille jäädäkseen. Eli kaikenlaisesta ilakoinnista rangaistaan, mitä vanhemmaksi tulee.

Lähde

5.

Nyt olisi rahaa tehdä vaikka ja mitä, mutta työelämän stressi ja paineet pakottavat lepäämään kaiken mahdollisen vapaa-ajan.

Lähde

6.

Minkä takia kaapit notkuvat lohturuokaa, mutta kroppa ei kestä enää sen syömistä, joten uloste on joko jähmettynyttä sementtiä tai kuravettä.

Lähde

7.

Mutta vaikka suoli toimisi kuin raketti koko vuoden, joka ikinen ruokalusikallinen jää selluliittinä kehoon.

Lähde

8.

Onneksi kuitenkin pulskan kehon voi muokata sairaalloisella treenillä – semipulskaksi. Treenillä, johon ei ole aikaa, koska pitää levätä.

Lähde

9.

Seksiä ei jaksa harrastaa enää niin kuin ennen.

Lähde

10.

Paitsi jos elää yksin, ei muuta pysty miettimäänkään kuin seksiä.

Lähde

11.

Nuoria poikia himottaa eniten silloin, kun tytöt ovat vielä pihalla omasta seksuaalisuudestaan. Iän myötä taas naisia alkaa himottaa eksponentiaalisesti, ja miesten libido laskee alaspäin.

Lähde

12.

Nuorena piti keksiä vanhemmille tekosyitä, että pääsi hengailemaan kavereiden kanssa yömyöhään. Kolmekymppisenä keksii tekosyitä, ettei tarvitse poistua kotoa ja voi käydä nukkumaan kello kymmeneltä.

Lähde

13.

Mutta sen kerran, kun lähtee baanalle ja ottaa huikkaa, krapula jatkuu vähintään neljä päivää.

Lähde

14.

15-vuotias tyttönen tulee raskaaksi kolme sekuntia kestävästä yhdynnästä, kun taas yli 35-vuotias nainen ei välttämättä edes vuodessa, vaikka kuinka yrittäisi.

Lähde

15.

20-vuotiaana maailma oli avoinna ja sopiva kumppani saattoi seistä minkä tahansa kulman takana. 30-vuotiaana huomaa, että kaikki hyvät on jo varattu – paitsi mitä nyt itse vielä etsii sitä oikeaa.

Lähde

Valitettavasti linnunpoikasten elämä on hyvin pienestä kiinni. Ne ovat niin hentoja ja pieniä, että kohtaloksi voi koitua saalistajien lisäksi ihan tavallinen myrsky tai kova tuuli. Ne eivät oikein pääse mihinkään tuulensuojaan ja saattavat tippua alas puusta.

Myrsky oli tehnyt tuhojaan erään miehen takapihalla. Puita oli kaatunut ja koko piha oli sekasorrossa. Hän huomasi maassa kaksi pörröistä palloa ja luuli niitä ensin kuolleiksi linnuiksi. Hän käänsi toisen niistä ja huomasi sen elävän. Molemmat linnut olivat kunnossa, vaikkakin hieman rähjääntyneitä myrskyn jäljiltä.

Poikaset olisi ollut hyvä saada takaisin emonsa luokse, mutta siitä ei näkynyt jälkeäkään. Edes lintujen pesää ei löytynyt mistään, se oli varmaankin tuhoutunut myrskyssä. Poikaset löytänyt mies päätti ottaa ne sisälle, ja tehdä kaikkensa pitääkseen ne hengissä.

Tältä poikaset näyttivät, kun mies löysi ne.

Hän kuivasi ja puhdisti linnut, ja teki niille pesän laatikon sisälle.

Ihan vain muutamassa päivässä, linnut alkoivat kasvaa ja saada voimaa. Tämä tässä on Foul…

… ja tämän nimi on Grounder.

Alussa ruokinta oli melko sotkuista puuhaa. Ne söivät vehnää, kauraa sekä linnuille tarkoitettuja kalsium- ja vitamiinilisiä. Myöhemmin ne söivät myös linnunsiemeniä.

Meni noin viikko, että linnut alkoivat syömään itsenäisesti.

Viikolla kolme, ruokaa ja juomaa voitiin jättää jo niiden pesään.

Kun linnut olivat tarpeeksi vanhoja, mies vei ne välillä ulos harjoittelemaan lentämistä. Ne pystyivät lentämään vain lyhyitä matkoja – kädeltä suoraan nurmikolle.

Mies vei linnut vanhempiensa lasiterassille, jossa oli tilaa lennellä. Terassilla oli linnunruokinta-automaatti ja vettä. Ympäristössä oli myös paljon enemmän lintuja kuin miehen pihalla.

Koitti vihdoin päivä, kun linnut olivat valmiita vapauteen.

Linnuilla oli ihan mukavat oltavat, eivätkä ne oikein tahtoneet lähteä pois ruoka-astian luota.

Vähän ajan kuluttua kuitenkin toinen linnuista lensi puuhun. Ja hetken päästä toinenkin meni perässä.

Linnut saavat lennellä nyt vapaasti. Välillä kuitenkin ne tulevat tervehtimään sijaiskasvattajiaan pihalle.

Lähde: Reddit

Valokuvaaja Kerri Lane oli lounaalla ravintolassa aviomiehensä kanssa, kun hänen silmiinsä pisti jotain, mitä ei voinut jättää huomioimatta. Kaunis nuori nainen punaisine hiuksineen istui toisella puolella ravintolaa poikaystävänsä kanssa.

”Näin kauniin punahiuksisen tytön, josta tuli välittömästi mieleen merenneito. Sanoin ääneen miehelleni, että siinä se on. Minun merenneitoni.”

Kerri oli työstänyt jo jonkin aikaa merenneitoprojektiaan. Ravintolassa oleva tyttö sopisi siihen täydellisesti. Kerri halusi kysyä häntä mallikseen. Lähestyessään tyttöä, hän huomasi jotain, mitä ei ollut aikaisemmin tajunnut. Tyttö istui pyörätuolissa.

”Kun huomasin hänen olevan pyörätuolissa, olin ensin hieman järkyttynyt. En siksi, että se muuttaisi mitään, vaan sen vuoksi, että niin nuori joutuu olemaan pyörätuolissa.” Kerri ei kuitenkaan epäröinyt hetkeäkään ja kertoi tytölle kuvauksista.

19-vuotias Mackenzie Clare oli yllättynyt ja innoissaan. Hän suostui miettimättä pyyntöön. ”Tuntui hyvältä, kun jollain on joskus jotain muutakin kysyttävää kuin että miksi istun pyörätuolissa”, Mackenzie kertoo.

Holtiton kuski törmäsi heidän perheensä autoon, kun Mackenzie oli 10-vuotias. Tyttö halvaantui vyötäröstä alaspäin. Mackenzie oli haaveillut malliurasta pienestä asti, mutta tyrmäsi idean halvaannuttuaan. Nyt unelmat käyvät toteen.

Mackenzieta valmisteltiin kuvauksia varten.

Puvun pyrstö on suunniteltu kelluvasta materiaalista, jotta se olisi turvallinen.

He saivat kauniita kuvia aikaan.

Tyttö tunsi itsensä upeaksi ja oli ylpeä itsestään. Ja syystäkin.

Valokuvaaja Kerri Lane haluaa inspiroida muitakin Mackenzien tarinalla.

Mackenzie oli ensin hyvin epävarma itsestään.

 Rohkeus kuitenkin voitti pelon, ja hän halusi tavoitella unelmiaan halvaantumisesta huolimatta.

Mikä vain on mahdollista, jos vain uskoo itseensä.

Kuvat: KerriLanePhotos, kerrilanephotos.com

Via: Viralnova

Malia oli vierailemassa vanhempiensa luona. Kun hänen lentonsa saapui kentälle, vastassa odotti ensin yksi kitaraa soitteleva kaveri, sitten toinen ja kolmas. Nämä ohjeistivat tyttöä kulkemaan oikeaan suuntaan. Ja kukas se siellä sitten odottikaan ja mikä mielessä…

Tämä ihana tapahtuma sai muutkin kentällä olleet pyyhkimään silmäkulmaansa.

Jokaisen elämässä on ikimuistoisia hetkiä, joita ei koskaan unohda. Varsinkin kaikki ne positiiviset jutut ovat sellaisia, joita kantaa mielellään sydämessään aina. Ne ovat sellaisia aarteita, jotka saavat elämän tuntumaan elämältä.

Alla on koottuna 24 juuri sellaista tilannekuvaa. Ne kertovat tarinaa esikoisen syntymästä, viimeisestä hetkestä isovanhempien kanssa tai äidin lämpöisestä halauksesta valmistujaispäivänä.

1.

Päivä, jolloin pikkusisko pääsi ensimmäisen kerran isoveljen syliin.

2.

Kun hän vastasi kyllä.

3.

Onnenkyyneleet isän silmissä, kun hän pitelee esikoista sylissään.

4.

Viimeinen yhteiskuva isovanhempien kanssa.