Uskomatonta mutta totta! Tämä pikkukaveri hallitsee koripallon heittämisen kuin vanha tekijä.

Poika on videolla vasta 2-vuotias, mutta silti jo ihan uskomattoman hyvä. Hän on tullut suosituksi Youtubessa isänsä lataamien videoiden ansiosta. Tämä poika on syntynyt koripalloilijaksi, ja ihmiset odottavat innolla miten taitava hänestä vuosien saatossa tulee.

Vaikea sanoa, oliko näillä ihmisillä hyvä vai huono tuuri. He olivat väärässä paikassa väärään aikaan, mutta säästyivät naarmuitta tilanteista, jotka olisivat voineet aiheuttaa todella suurta tuhoa.

Oheisista GIF-kuvista huomaa, miten pienestä elämä voi olla kiinni.

Lähde: guycodeblog.mtv.comanorak.co.uk

Tässä se nyt on napattu videolle – miltä tuntuu särkeä sydän.

4-vuotias Milo-poika kuulee äidiltään, että hänen ihastuksensa on puhunut puhelimessa jonkun toisen pojan kanssa. Ja voi että sentään, kun tulee itku siitä. ”Se sattuu mun tunteisiin”, poika kertoo äidilleen. Hän haluaisi olla ainoa. Tietysti. Meistä jokainen pystyy samastumaan tähän tunteeseen. Voi pientä.

Kyllä tulee suru hetkeksi puseroon, jos käy sillä tavalla, että joutuu lääkäriin kipsattavaksi. Mutta sitten, kun kipu alkaa helpottaa ja elämä yleensäkin, voi valkoista kipsiä käyttää koristeena. Tähän on koottu 20 piristävää kipsiä, jotka on maalattu hauskan värikkäiksi.

Ja onneksi kuitenkin – murtumat ja luiden poikki-menemiset korjaantuu ajan kanssa.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via Bored Panda / Distractify

Kodittomia koiria on surullisen paljon. Onneksi olemassa on kuitenkin ihmisiä ja järjestöjä, jotka auttavat kodittomia eläimiä saamaan uuden elämän. Niin kuin esimerkiksi tässä tapauksessa.

Pahoja ihovaurioita saanut Cadence-koira pelastetaan kadulta ja hoidetaan kuntoon leikkauksella ja antibiooteilla. Se todettiin myös luonteeltaan ystävälliseksi ja kiltiksi koiraksi, joten se voitiin luovuttaa uuteen rakastavaan kotiin.

Evästevalinnat