Tämä pienen pieni peräkärry on kuin teltan ja asuntovaunun yhdistelmä. Siitä löytyy kaikki tarpeellinen ruoanlaittoon, ja vaunuun mahtuu kotoisasti nukkumaan, vaikka sisätilaa ei olekaan ihan mitenkään yllinkyllin. Kyllä tällaisella passaisi körötellä Suomenkin kesäisiä teitä pitkin ja hurauttaa leirintäalueelle muiden isojen härveleiden viereen.

America’s Got Talent -ohjelman yleisö ja tuomarit joutuivat hieraista silmiään, kun lavalle astui uskomattoman taitava Freckled Sky -niminen tanssiduo. Tanssijoina toimii 28-vuotias Jalen Preston sekä 20-vuotias Olga Sokolova. Kaksikko on tanssinut koko ikänsä, ja ovat vihdoin valmiita näyttämään taitonsa koko maailmalle. Yhdessä Val Syganevich -nimisen herran kanssa he loivat uskomattoman shown, johon liittyy vettä, valoja ja upeita tanssiliikkeitä.

Mies vei Bella-koiransa hoitoon ystävänsä luokse, koska hän lähti päiväksi reissuun. Sinä aikana koira oli karannut pihalta eikä perhe löytynyt sitä monen päivän etsintöjen jälkeenkään. Kenties koira oli lähtenyt etsimään omistajaansa eikä ymmärtänyt tulla enää takaisin hoitopaikkaansa. Mies soitti kaikki lähialueen löytöeläinkodit läpi ja kiinnitti katoamisilmoituslappuja ympäri kaupunkia.

Lopulta mies sai yhteydenoton. Koira oli löytynyt, mutta todella kaukaa. Mies itse asui Manhattanilla ja koira löytyi Queensista – hän matkusti lähes 2 tuntia hakeakseen rakkaan ystävänsä kotiin. Tällä videolla mies ja Bella-koira kohtaavat ensimmäistä kertaa katoamisen jälkeen. Ilon tunne on käsinkosketeltava.

Kannattaa olla varuillaan, jos alkaa työpaikalla silmäluomi lerpattaa alaspäin. Tämä mies päätti ottaa pienet nokoset kesken työpäivän, koska hän oli valvonut edellisen yön koripalloa katsellen. Työkaverit innostuivat tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta ja ryhtyivät kuvanmuokkauspuuhiin…

Mies nukahti sohvalle kesken työpäivän…

Ja siitä seurasi tämä kuvasarja:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Lähde: Reddit

Näillä kissoilla ei ole omaa rakastavaa kotia, joten ne asustavat löytöeläinkodissa. Joka päivä ne odottavat, että joku tulisi hakemaan ne omaan loppuelämän kotiin.

Alabamassa sijaitseva Homeward Bound -löytöeläinkoti keksi loistavan tavan, miten kodittomat kissat saavat näkyvyyttä ja tekemistä päiviksi. Muutama kissa menee aina kerralla mukaan joogatunnille, jossa nämä karvaiset ystävät viihdyttävät matolla venytteleviä ihmisiä. Kissat saavat olla omia ihania itsejään, ja valloittaa joogailijoiden sydämet.

Tällä tavalla kissan oikea persoonallisuus tulee hyvin esiin, ja siihen on helppo rakastua. Ja missä olisikaan sen ihanampi joogata, kuin salissa, jossa on hellyydenkipeitä kissoja.

Kesäkuun alussa aloitettu tempaus on kannattanut, sillä muutama kissa on jo adoptoitu uuteen kotiin.

Kun kissat pääsevät pois löytöeläinkodista, niiden oma persoonallisuus tulee hyvin esiin…

… ja siihen on vaikea olla rakastumatta.

”Muiskis!”

Kissat ovat onnellisia, kun ne saavat jotain tekemistä päiväksi.

Ja tietysti paljon rapsutuksia!

Kissojen tuominen joogatunnille piristää niin ihmisiä, kuin kissojakin.

Tempaus on kannattanut, sillä muutama kissa on jo saanut kodin.

Mahtavaa!

Lähde: Homeward Bound Pet Shelter, Yoga At Connie’s