Jokaisen ihmisen tulisi osata ensiavun perusteet ja tämä keksintö vie meidät askeleen lähemmäksi tätä tavoitetta.

Zhejiangin yliopistossa Kiinassa suunniteltu ensiapuviltti sisältää ohjeet, joiden avulla jokainen osaa elvytyksen perusteet. Viltin avulla pelastaja saa muun muassa ohjeet siihen, kuinka tukehtumaisillaan olevan ihmisen voi pelastaa.

Katso alta kuvia tästä yksinkertaisesta, mutta nerokkaasta tuotteesta! 

1.

4

2.

3

3.

first-aid-blanket-zhejiang-university-china-3

4.

1

Lähde: red-dot.sg

Jokainen ihminen on kaunis ja arvokas, sen tietää myös 21-vuotias videobloggaaja Marimar Quiora. Hän on saavuttanut miljoonia katselukertoja meikkausvinkeillään Youtubessa.

Quioralla on ollut syntymästään asti kasvoissaan iso kasvain, mutta ei anna sen estää häntä toteuttamasta unelmiaan. Hän kertoo videolla, että kauneus on sitä, että hyväksyy itsensä sellaisena kuin on ja siinä hän on täysin oikeassa.

Miten kukaan ei ollut keksinyt tätä aiemmin? NodPodin avulla pystyt nukkumaan kulkuneuvoissa vaivatta, sillä pääsi ei enää heilu jatkuvati ylös ja alas.

Tuotteen kehittänyt yritys on saanut erittäin lämpimän vastaanoton, sillä se kerännyt Kickstarterissa jo huimat 100 tuhatta dollaria. Tavoitesumma yrityksellä oli 20 tuhatta euroa, joten näitä tuotteita saatamme tulevaisuudessa nähdä myös Suomessa.

Me kaikki tiedämme sen tunteen, kun haleja ja rapsutusta voisi vain vastaanottaa loputtomasti.

Amy-niminen chihuahua pelastettiin eläinten hoitokodista ja nyt sillä on ihana ja rakastava perhe. Videolla nainen rapsuttaa chihuahuan pentua, joka todellakin rakastaa huomion keskipisteenä olemista.

Suomesta löytyy kummallisia ruokia ja etenkin karkkeja, jotka ovat ulkomaalaisten mielestä hyvin hämmentäviä. Brittiläinen Dave Cad vieraili Suomessa ja kysyi seuraajiltaan mitä asioita hänen pitäisi maistaa täällä ollessaan.

Listalle päätyivät leipäjuusto, mustamakkara, verilätyt, salmiakkisuklaa ja salmiakkivichy. Cad ei yllättäen pitänyt oikein mistään, sillä niin outoja ruokia nämä meidän perusherkut hänen mielestään olivat!