Pariskunta oli nauttimassa lämpimästä kesäpäivästä piknikin merkeissä. Pariskunnan jäljiltä nurmikolle jäi lautanen, jonka joku muu meni siivoamaan heidän puolestaan. Ei vain ihan heti uskoisi, että kuka.

Pariskunnan lähdettyä ei kulunut aikaakaan, kun varis oli jo nokkimassa lautasesta ruoantähteitä.

This crow in a park found a plastic plate with some rice left on it.

Well, bon appetit my friend :)

Se söi lautasen tyhjäksi, ja teki sen jälkeen jotain, josta meidän jokaisen tulisi ottaa mallia.

I think he is full, wait what is he doing?

Varis nimittäin lensi roskakorin luo…

No way!

… ja heitti kertakäyttölautasen roskiin.

Holy shit, that bird threw his empty plate to the trash bin..

Näin helppoa se on. Jos varis osaa heittää roskat roskakoriin, niin miksei ihmisetkin?

Lähde: Imgur

Mikä olisikaan idyllisempää ja kauniimpaa kesällä kuin pelto ja siellä möllöttävät onnelliset lehmät?

No tämä.

Nämä möllöttävät lehmät ovat nimittäin saaneet vieraan kylään. Koira on mennyt tervehtimään isoja kavereitaan, jotka ovat ilmiselvästi kiinnostuneita tutustumaan paremmin. Ja entä tuo koiran onnellinen ilme. Sitä ei voita mikään.

Miten onnellinen kuva!

Lähde

Joku muukin on käynyt tutustumassa uusiin tyyppeihin – puolivuotias bokserin pentu ihmettelee elämää:

Ihanaa kesää!

Kaksi maailman ihaninta kultaisennoutajan pentua Colby ja Bleu innostuu ruokailusta joka kerta yhtä paljon. Niiden omistaja päätti kuvata sisarusten juoksua ruokakipolle yhdeksän kuukauden ajan. Ensimmäiset kirmaamiset on kuvattu, kun Colby ja Bleu olivat 11 viikon ikäisiä pieniä palleroita. Äkkiä ne kasvoivat, mutta mikään ei muuttunut – onneksi.

Vaikka moni on lukenutkin paljon erilaisista kehityshäiriöstä, harva ymmärtää kuitenkaan todella, mitä ne tarkoittavat tai miten ne näkyvät arjessa.

Siksi tämä video julkaistiin.

Danielle Jacobs latasi itsestään videon Youtubeen, jossa hän saa Aspergerin oireyhtymästä aiheutuvan kohtauksen. Hän lyö itseään ja luuhistuu pian maahan. Samson-koiran varoittaa, kun kohtaus on iskemässä. Tässä videolla näkyy, miten koira rauhoittaa häntä ja estää lyömästä itseään.

Danielle halusi jakaa tämän auttaakseen ihmisiä ymmärtämään oireyhtymää paremmin. Videon lataaminen nettiin vaati häneltä äärimmäistä rohkeutta.

Onko tuttu tunne, kun telkkaria katsoessa alkaa silmät painua kiinni? Sitten yhtäkkiä herää siihen, kun pää alkaa pilkkiä ja kaukosäädin tipahtaa lattialle.

Tämä pieni kissanpentu makoilee sylissä ja on juuri ja juuri vaipumassa unen pehmeään valtakuntaan. Mutta ei. Ei missään nimessä. Kissa ei anna periksi. Se taistelee itsensä hereillä, joka kerran kun pää retkahtaa takaviistoon. Sinnikäs pikku kaveri.

Evästevalinnat