All Over Press

Preeriakoirat ovat jyrsijöitä, jotka ovat sukua maaoraville ja murmeleille. Preeriakoirat asustavat ruohoarojen alla, ja niiden rakentamat kolot ovat tärkeitä preerian ekologiselle systeemille. Preeriakoiria on viittä eri lajia, ja niitä esiintyy Pohjois-Amerikassa Meksikosta Kanadaan. Nämä kasvissyöjäjyrsijät ovat täysikasvuisina 30-40 cm korkeita ja painavat noin 0,5-1,5 kg.

Kuvassa esiintyy kaksi suloista preeriakoiraa, jotka viettävät hellyyttävän herkkää hetkeä kahdestaan.

Kuva: Facebook

Olet varmaan aiemminkin kuullut sanonnan: “Koira on ihmisen paras ystävä.” Tämä tyttö saa varmasti nukkua turvallisesti koko yön ilman, että kukaan tulee häiritsemään sitä. Myös koirat näyttävät nauttivansa tytön läheisyydessä oleskelusta.

Toiset koirat eivät tykkää matkustamisesta eivätkä autoilusta sitten ollenkaan, toiset rakastavat niitä. Näiden kavereiden kasvoilla puhaltaa tuuli, vapaus ja onni. Posket lepattavat pitkin poikin ja tukka on niin takana, ettei se voi olla enää taaempana. Taitaa myös hajut tulla nopeammin ja paremmin nenään – ei tarvitse kuin istua paikallaan ja odottaa. Ihanaa!

Syksy alkaa pian siirtyä syrjään, ja talvi tulee jee! Tuuli tuivertaa kylmänä takinkauluksesta sisään, pakkanen puree nenän irti, illat pimenevät mustiksi ja lumimyrsky piiskaa tukan vaakatasoon. On siis aika heittää aurinkorasvat, kellukkeet ja bikinit laatikkoon ja valmistautua henkisesti valkeuden tuloon tämän talvisen kuvakollaasin avulla.

Wuhuu!

All by myself, don’t wanna be all by myself anymore!

Hei missä on ohituskaista?

Mä oon täällä! TÄÄLLÄ!

Missä?!

Tässä.

Niin paljon lunta, ihanaa!

Lämmitä mua.

Joku raja hei tähän lumentuloon nyt.

Jee?

Lähde:  All Over Press

Yukihiro Fukuda / All Over Press

Japaninmakaki on makakeihin kuuluva apinalaji. Japaninmakakeilla on tyypillisen punaiset, karvattomat posket, joita ympäröi pitkä, harjamainen turkki. Kyseinen laji on maailman pohjoisimpana elävä apinalaji ja sitä tavataan luontaisesti Kyūshūn, Honshūn ja Shikokun saarilla Japanissa.

Japaninmakakit ovat erittäin älykkäitä eläimiä ja talvisin ne muun muassa lämmittelevät joukolla tulen äärellä, sekä lämpimissä lähteissä.

Kuvassa näet naaraspuoleisen makakin, joka selvästi nauttii lämpimästä hetkestään kuumassa lähteessä.