Kesällä on ihanaa viettää aikaa mökillä rentoutuen ja saunoen. Huittisissa sijaitseva kelohirsihuvila vierasmökkeineen sopisi varmasti monelle pakopaikaksi työn ja arjen kiireistä. Katso yltä tunnelmallinen video ja kuvittele, miltä tuntuisi nauttia luonnon kauneudesta omalta terassilta.

samu-franzen-huittinen

Mikäs sen parempaa kuin pulahtaa omaan metsälampeen aamukahvin jälkeen.

samu-franzen-huittinen3

Unelmien kesänviettopaikka on tällä hetkellä myynnissä vajaa 700 000 euron hintaan, samalla rahalla saisi esimerkiksi kolmion Helsingin keskustasta.

Lähde: Oikotie.fi

Kuvat ja video: Samu Franzen

Erään Prahassa sijaitsevan yliopiston professori halusi tavata ensimmäistä kertaa tiedekuntansa adoptoiman pelikaanin. Iloinen visiitti kruunaantui näillä mahtavilla yhteiskuvilla, joista huomaa, että miehellä on sydän paikallaan. Professoria ei pelota suurikokoinen lintu, vaan hän ottaa sen rohkeasti vierelleen ja poseeraa kuin ammattimalli.


Lähde: Buzzfeed

Koulukiusaaminen jättää ihmisiin usein syvät arvet, jotka saattavat heijastua pitkälle elämään. Nuorena edes kiusaaja ei välttämättä ymmärrä miettiä, kuinka paljon vain ”huumorilla” heitetyt vitsit voivat toista satuttaa.

14-vuotias poika nimeltä Jack Higgins harrastaa balettitanssia. Jackin koulukaverit eivät pysty sulattamaan ajatusta siitä, että hän tanssii balettia. Kaikki muut luokkalaiset pelaavat jalkapalloa, jonka vuoksi Jack on joutunut kiusaamisen kohteeksi.

Jack ei kuitenkaan kiusaajista välitä, sillä hän osallistui Britain Got Talent -ohjelmaan ja sai yleisön sekä tuomarit ylistämään hänen taitojaan. Tilanne vaatii nuorelta mieheltä valtavasti rohkeutta ja päättäväisyyttä, sillä joukosta erottuminen nuorena on välillä erittäin raskasta ja haastavaa.

Jaa tarina ihmisten kanssa, jotka arvostavat tällaisia suorituksia. 

Kansainvälisellä avaruusasemalla saa todistaa näkyjä, jotka pistävät vähintäänkin nöyräksi. Astronautit näkevät päivittäin revontulia, ukkosmyrskyjä ja kauniita kaupunkeja, jotka kirjaimellisesti näyttävät siltä, kuin ne hukkuisivat valoon.

Ota hyvä asento ja katso 5 minuuttia kestävä video. Unohda arjen murheet ja mieti, kuinka elämä koko maapallolla on kaikkien pienten yhteensattumusten summa, mikä edelleen osaa ilahduttaa meitä.

Andrea Reed on kanadalainen meikkitaiteilija, joka on löytänyt kutsumuksensa huulien koristelun parista. Hän kertoo Instagram-tilillään, että yhden huulimeikin tekoon kuluu useita tunteja. Hän tekee taideteoksen ainoastaan kuvaamista varten, eikä lähde ulos näin meikattuna.

1.

 

2.

 

3.

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.