Isä, äiti ja kaksi poikaa istuvat ruokapöydässä. Molemmat lapset saavat tekstiviestejä ja alkavat näpytellä kännyköitään. Isä pyytää toista poikaa ojentamaan suolan. Huomaamattaan poika työntää pippurisirotinta isää kohti. Silloin isä vastaa – omalla tyylillään.

Pastasta tulee usein mieleen Italia ja italialainen ruoka. Pastan historia juontaa juurensa ajasta, jolloin kauppiaat tulivat idästä mausteiden ja muiden tuotteiden kanssa Eurooppaan. Kauppareittien auetessa muun muassa Italia sai vaikutteita muista maista, minkä seurauksena syntyi pasta, joka ei tutkijoiden mukaan ole alunperin kotoisin Italiasta, vaikka se onkin vakiinnuttanut paikkansa siellä asuvien ihmisten sydämissä.

Pastan valmistaminen on helppoa ja vaivatonta, lisäksi se sopii monien ruokien kanssa. Tämän niksin avulla pastasta ei tule liian raakaa tai kypsää ja se myös valmistuu huomattavasti nopeammin.

Tämä 11 kuukauden ikäinen pieni lapsi tietää, että turvallisuus ennen kaikkea. Poika on herännyt päiväunilta, mutta ei pääse sängystä pois, sillä se on liian korkea. Mutta ei hätiä mitiä, sillä poika tietää, mitä tehdä. Hän heittää sängystä lattialle kaikki kolme tyynyä ja laskeutuu sitten turvallisesti niiden päälle. Nerokasta!

Apple julkaisi hetki sitten uuden iOS 9 -päivityksen, joka muun muassa sisältää akunkestoa edistäviä ominaisuuksia. Päivityksessä tuli kuitenkin myös netin käyttöä edistävä toiminto, joka saattaa johtaa valtavaan puhelinlaskuun, mikäli sitä käyttää väärään aikaan. “Wi-Fi-apurin” tarkoituksena on, että se käyttää mobiilidataa, mikäli Wi-Fi-yhteys on heikko tai huono. Alueilla, joissa ei siis ole hyvää nettiyhteyttä tämä saattaa johtaa siihen, että puhelinlaskusta tulee valtava. Myös ulkomailla “Wi-Fi-apuri”-toiminnon kanssa kannattaa olla tarkkana.

Yhdysvalloissa mies oli saanut järkyttävän suuruisen laskun:

Tässä ohjeet, kuinka Wi-Fi-apuri kytketään pois päältä:

1. Avaa “asetukset”

2. Valitse “mobiiliverkko”

3. Ja rullaa niin alas kuin pääset, minkä jälkeen sulje “Wi-Fi-apuri”-nappi pois päältä

Via: Distractify.com

Teot paljastavat ihmisestä enemmän kuin sanat. Tämän herkän hetken ikuisti kameralle valokuvaaja Delia Blackburn, joka kertoo, ettei kukaan pystynyt pidättelemään kyyneleitä morsiamen isän Toddin keskeytettyä yllättäen tyttärensä alttarille taluttaminen. Kukaan hääväestä ei tiennyt, mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi.

Brittanyn ja hänen tuoreen aviomiehensä Jeremyn häissä nähtiin koskettava hetki, joka osoittaa morsiamen isältä suurta sydäntä.

Isä keskeytti yhtäkkiä tyttärensä taluttamisen alttarille, juoksi hääväen joukkoon ja nappasi Brittanyn isäpuolen kädestä kiinni.

Tässä vaiheessa isäpuoli tajusi, mitä tapahtuu.

He taluttivat morsiamen yhdessä tämän tulevan aviomiehen luokse.

“Hän on auttanut kasvattamaan tytärtäni, joten hänen kuului olla osa tätä hienoa hetkeä”, Todd kertoi myöhemmin Delialle.

Isä näytti, mistä todellisessa rakkaudessa on kyse – oma ego siirretään syrjään ja toisen onni laitetaan etusijalle.

Lähde: Delia D Blackburn Photography