Jotkut saattavatkin muistaa Nate Schultzin edellisiltä Youtube videoiltaan. Hän on lisännyt samankaltaisia esityksiä aiemminkin sosiaaliseen mediaan näyttääkseen taitonsa muille. Videolla hänen ystävänsä heittää äkkiseltään sanoja Naten päähän puhelinsovelluksen avulla, minkä tuloksena syntyy upeaa freestyleräppiä.

Ihan uskomatonta, kuinka nopea ajatuksenjuoksu joillain ihmisillä voi olla. Yhtään ennalta miettimättä tämä kaveri osaa räpätä jokaisesta sanasta mitä hänelle syötetään.

 

Ruoanlaitto on paljon mukavampaa, kun on kunnon työvälineet. Olemme tottuneet pilkkomaan suurimman osan raaka-aineista veitsellä tai raastimella tietämättä, että on olemassa siihen tarkoitettuja työvälineitä helpottamaan hommaa.

Ruoanlaitto sujuu näiden tuotteiden avulla näppärämmin, eikä sormetkaan ole vaarassa jäädä veitsenterän alle.

Lähde: crookedbrains

Nyt on löytynyt ehkäpä maailman ahnein ruokavaras! Nimittäin tämä nokkela pesukarhu, joka on löytänyt varsinaisen kultakimpaleen omakotitalon pihalta. Kuin muina herroina se raahaa 12 kiloista kissanruokasäkkiä salaiseen piiloonsa, koska eihän se tietenkään voi pistellä kaikkea poskeensa kerralla, vaan säästää muutaman kilon myös pahan päivän varalle.

Tällä taitavalla peilitaiteilijatytöllä on Instagramissa jo lähes 100 000 seuraajaa! Eikä mikään ihme, sillä hänen peilimaalauksensa yhdistettynä selfieen ovat todella hauskoja.

Hän sai idean maalauksiinsa kerran, kun hän piirsi huulipunalla peiliin viestejä kämppikselleen. Huulipunasta hän siirtyi pian liituihin, taulutusseihin ja akryyliväreihin. Hän alkoi piirtämään ja maalaamaan niillä erilaisia kuvia peiliin, joihin yhdisti itsensä.

Tavalliset peiliselfiet jäävät kyllä varjoon näiden hauskojen kuvien vierellä. Lisää mirrorsme-käyttäjän kuvia voi katsoa hänen Instagram-tililtään.

Lähde: Instagram

Amerikkalainen Steve Casino  on varsinainen pähkinänsärkijä!

Hän ei tosin ainostaan riko pähkinöitä, vaan hän maalaa maapähkinöiden kuorista julkisuudenhenkilöitä muistuttavia hahmoja. Steve sanoi hänen hullun harrastuksensa alkaneen siitä, kun hän halusi erottua muiden taiteilijoiden joukosta, maalaamalla johonkin muuhun kuin kankaaseen.

Pähkinöiden maalaus on nelivaiheinen prosessi. Ensin poistetaan pähkinät, jonka jälkeen kuoret maalataan uretaanilla. Varsinainen taideteoksen maalaaminen kestää noin 20 tuntia, jonka jälkeen lopullinen teos suljetaan lasikupoliin.

xx

Clint Eastwood

Kuvankaappaus 2014 7 16 kello 13 49 53

David Bowie

Kuvankaappaus 2014 7 16 kello 13 50 19

Albert Einstein

Kuvankaappaus 2014 7 16 kello 13 50 30

Alex Delarge

Kuvankaappaus 2014 7 16 kello 13 52 22

Bruce Lee

Kuvankaappaus 2014 7 16 kello 13 50 40

Elvis

Kuvankaappaus 2014 7 16 kello 13 51 22

Edward Scissorhands

Kuvankaappaus 2014 7 16 kello 13 51 34

Elton John

Kuvankaappaus 2014 7 16 kello 13 51 49

 

Kuvat: Youtube