Välillä tuntuu, ettei ole mitään, mitä koirat eivät oppisi tekemään. Tämäkin kaveri näyttää aluksi ihan tavalliselta turrelta, joka aikansa kuluksi haistelee asfalttia. Mutta siitä paljastuukin yllättäviä piirteitä, kun omistaja käynnistää skootterinsa. Koira kömpii taidolla kyytiin. Like a boss!

Vapaaottelu on urheilulaji, jossa on yhdistelty tekniikoita monista perinteisistä kamppailulajeista.

Nyt kehälle nousee vapaaottelija Anthony Pettisin lisäksi 7-vuotias Allison Gonier. Allison on harrastanut itsepuolustusta, josta on nähtävästi paljon hyötyä vapaaottelussa. Pienestä ja suloisesta tytöstä lähtee uskomattomia iskuja ja potkuja, millaisia harvalta 7-vuotiaalta voi odottaa.

Surffari Clark Littlen vaimo tuli kotiin taulun kanssa, jossa oli aallon sisältä otettu valokuva. Meressä paljon porskutellut Clark päätti yrittää itse ottaa samanlaisen. Ja siitä alkoi tämän valokuvaajan ura. Kuvia ottaessa Clark on paiskautunut monta kertaa merenpohjaan ja lentänyt mukkelis makkelis aaltojen sisällä. Mutta se on kannattanut!
 

Kuvat: Kuvakaappaus videosta

Tässä vielä Clarkin tarina videon muodossa.

Serbialainen poika Dušan Krtolica on vasta 11-vuotias, mutta hänellä on mieletön kädentaito. Hän osaa piirtää uskomattoman yksityiskohtaisia tarkkoja piirustuksia, joita voisi tuijottaa tunti tolkulla. Dušan aloitti harrastuksena jo 2-vuotiaana.

Suurennuslasia apunaan käyttäen tämä nuori lahjakkuus luo elämää täynnä olevia maailmoita. Katso vaikka itse!

Lähde: Dušan Krtolica / Facebook

Hauska videokooste koirista, jotka haluavat hirveästi tehdä tuttavuutta kissaystäviensä kanssa. Yritys on armoton. Välillä haukutaan päin, välillä kahmitaan tassulla ja välillä taas nuollaan korvia. Selkeästi koirat ovat oppineet, että näiden kanssa leikkiessä pitää olla vähän varuillaan, ettei tule tassusta päin näköä.