Labradorinnoutaja Cody rakastaa omistajansa uima-allasta. Cody osaa paljon temppuja, mutta tällä videolla näet ensimmäistä kertaa kun se seisoo uima-altaan pohjassa kahdella jalalla. Koira ottaa jopa muutamia askelia vedessä ja se saa meidät kaikki nauramaan hyväntuulisesti!

Korkeasaaren amurintiikerinpennut ovat varttuneet viiden viikon ikään. Pienet tiikerit ovat nyt 4,5–5,5 kilon painoisia ja kasvavat noin puolen kilon viikkovauhtia. Emo suhtautui jälkeläisten terveystarkastuksen rauhallisesti ulkotarhassa ruokaillen.

Pennut edustavat uutta amurintiikereiden sukulinjaa eläintarhoissa, sillä niiden isoäiti on syntynyt luonnossa Venäjällä vuonna 2007. Amurintiikeri on erittäin uhanalainen tiikerin alalaji, jota elää Venäjän Kaukoidässä noin 500 yksilöä.

Pieni Bini-kani osaa vaikka mitä: pelata koripalloa ja maalata sisustustauluja. Kanin YouTube-kanavalta löytyy myös tämä video, jossa se esittelee hiusmuotoilijan taitojaan. Todella suloisen näköistä – osasitko arvata, että kanit voivat olla näin fiksuja?

Dalmatialainen nimeltä Ammo syntyi maaliskuussa 2016. Oheisella videolla nähdään, miten Ammo mahtuu makoilemaan perheen Tigg-kissan kanssa. Näky on aivan tajuttoman suloinen!


Käynnistä video napauttamalla kuvaa!

Katso myös lisää kuvia pikku-Ammosta:

 

Lapsikin tietää, että possun saparo on kippuralla. Jos tilanteen haluaa olevan toisin, YouTubesta löytyy sikaystävällinen keino takatöpselin suoristamiseen. Näky pistää hymyilemään!