MainTenanT -niminen tanssipari osaa esiintyä tavalla, joka koskettaa jokaista ihmistä. Tällä herkällä 10 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla näemme esityksen, jonka tunnelataus on valtava.

Videota katsoessa herkimmät saattavat jopa puhjeta kyyneliin.

Tiedätkö sen tunteen, kun luulet olevasi yksin ja alat tanssia suosikkihittiäsi tahdissa?

Maanviljelijä kuvastaa hyvin meitä jokaista, kun hän alkaa tanssimaan harjan varren kanssa. Syynä iloiseen tanssiin on se, että mies pystyy kävelemään pitkästä aikaa kunnolla sen jälkeen, kun hänen selkäänsä kohdistui tapaturma.

Maanviljelijä eläytyy selvästi tilanteeseen ja ottaa arkisesta tilanteesta kaiken ilon irti.

Lyhytkasvuista tyttöä kiusattiin koulussa hänen pituutensa vuoksi. Tyttö päätti kuitenkin näyttää kiusaajilleen, ettei välitä lyhyestä pituudestaan. Itsevarma ja suloinen tyttö kuvasi videon, jossa hän tanssii ja näyttää kieltä kiusaajilleen.

Lyhytkasvuisuudesta kärsivät lapset ovat aivan tavallisia ja yhtä energisiä kuin muutkin lapset. Tämä video todistaa viimeistään väitteen todeksi!

On helppo laittaa ihmisiä lokeroihin. Tällä tanskalaisella videolla näet, kuinka erilaisilta ihmisiltä kysytään samoja kysymyksiä. Yhtäkkiä huomaamme, että emme olekaan niin erilaisia. Me olemme kiusattuja, juuri rakastuneita, yksinäisiä, isä- tai äitipuolia ja niitä, jotka ovat löytäneet tarkoituksen elämälleen. Monet asiat tuovat meidät yhteen.

Ei anneta syrjinnälle ja ennakkoluuloille valtaa. Me olemme kaikki ihmisiä.

 

 

Tiedämme, että sormenjälki on ihon kohoumista ja matalista kohdista muodostuva kuvio. Onneksi nykyteknologialla lähes minkä tahansa kuvaaminen on mahdollista. Tällä minuutin mittaisella videolla näet, miltä näyttää sormenpäiden hikoilu todella läheltä.

Ällöä vai kiinnostavaa?