Australiassa vallinnut helleaalto on saanut ihmiset ja eläimet hakeutumaan varjoon ja veden äärelle. Tässä kuvakoosteessa näet hauskoja kuvia, jotka näyttävät kuinka kuuma Australiassa oikeasti on.

Ensi kerralla kun mielestäsi Suomessa on kuuma, voit ajatella tätä kuvakoostetta!


Lähde: Imgur

Äidit tunnetusti puolustavat lapsiaan ikävien tilanteiden sattuessa. Tällä videolla miehet ovat kuvaamassa skeittivideota, jonka aikana skeittari törmää vahingossa pieneen lapseen.

Tilanteen jälkeen kiukkuinen äiti tulee paikalle ja antaa miehelle opetuksen. Tilanne oli kuitenkin myös äidin vika, sillä hän ei vahtinut lastaan puistossa.

Lamborghini Aventador on vuonna 2011 julkistettu superauto, jossa riittä tehoa jopa ruoanlaittoon. Videolla näet, kun mies paistaa makkaran pitämällä sitä Lamborghinin pakoputken suulla.

Kummallista on, että mies söi makkaran tämän jälkeen. Autosta lähtee nimittäin myrkyllisiä pakokaasuja, jotka tarttuvat makkaraan.

Venäjällä ihmiset ovat luovia ja keksivät ajankuluksi hauskaa ajanvietettä. Tällä videolla näet millainen on venäläinen vesipuisto.

Kaivurissa olevilla ihmisillä näyttää olevan hauskaa, mutta luulisi menon sattuvan myös hieman.


Eläimien syntymistä saa harvoin olla paikan päällä todistamassa. Nyt sinulla on mahdollisuus katsoa livelähetystä strutsin kuoriutumisesta.

Tällä hetkellä videota seuraa yli 30 tuhatta ihmistä.