Tervetuloa kahvinkeittimien tulevaisuuteen.

Yritys Scanomat on julkaissut TopBrewer nimisen uusinta teknologiaa olevan kahvinkeittimen. Tätä laitetta pystyy ohjaamaan iPhonen,  iPadin tai laitteessa itsessään olevien nappien avulla. Kahvin ollessa valmista kone myös siivoaa suurimman osan jäljistään itse, joten sinä voit keskittyä vain kahvin nauttimiseen.

Tutustu Scanomatin sivustoon tästä!

Roman Atwood on ihmisille piloja tekevä mies, joka ei turhia ujostele. Videolla hän heiluttaa painoa kädessään ja selästä päin katsottuna pila näyttää erehdyttävästi masturboinnilta. Kummallista on, että videolla eräs kaupan omistaja näki oikeudekseen tulla häätämään lihaskuntoa harjoittelevan miehen pois hänen kauppansa läheltä.

Miehen Facebook-sivulla voit käydä tästä linkistä!

Tällä videolla näet uskomattomia temppuja hidastettuna! Hienoja tempuista tekee se, että ne ovat kuvattuja erittäin tarkasti ja tempun jokainen yksityiskohta näkyy selkeästi.

Rullalautailun eli skeittauksen historia kulkee käsi kädessä rullalaudan kehityksen kanssa. Kehitykset skeittivälineissä ovat ruokkineet kehitystä rullalautailutyyleissä ja uudet tyylit ovat vaatineet uudenlaisia välineitä.

Skeittitemppujen tallentaminen videolle tai valokuvaksi on ilmiö, joka on ollut osa rullalautailua sen alkuajoista saakka. Nykyisin lähes jokaisessa rullalautailuyhteisössä on ainakin yksi henkilö, joka omistaa videokameran ja kulkee mukana taltioimassa temppuja. Kuvattu materiaali koostetaan yleensä skeittailuvideoksi, joka näytetään kavereille tai siirretään esimerkiksi internettiin muiden lajin harrastajien nähtäväksi.

 

Ihmisiä varmasti kiinostaa ketkä naisista vaikuttavat eniten maailmalla. Valitettavasti listalle ei noussut Suomen entinen presidentti Tarja Halonen.

Tässä tulee lista 10 vaikutusvaltaisimmista naisista!

1.

Angela Merkel
Angela Merkel, 57
Kansleri
Saksa
Poliitikka

2.

Hillary Clinton
Hillary Clinton, 63
Ulkoministeri
USA
poliitikka

3.

Dilma Rousseff

Dilma Rousseff, 64
Presidentti
Brasilia
Politiikka

4.

Indra Nooyi

Indra Nooyi, 56
Toimitusjohtaja, Pepsi
USA
Bisnes

5.

Sheryl Sandberg

Sheryl Sandberg, 42
Operatiivinen johtaja, Facebook
USA
Bisnes

6.

Melinda Gates

Melinda Gates, 47
Bill & Melinda Gates-yrityksen toinen perustaja
USA

7.

Sonia Gandhi

Sonia Gandhi, 65
Presidentti
Intia
Politiikka

8.

Michelle Obama

Michelle Obama, 48
USA
Politiikka

9.

Christine Lagarde

Christine Lagarde, 56
Toimitusjohtaja
Ranska

10.

Irene Rosenfeld

Irene Rosenfeld, 59
Toimitusjohtaja, Kraft Foods
USA
Bisnes

Katso loput sata tästä linkistä!

Tänään nettiin ladattin hauska video. Kesken voittajan haastettelun ruutuun iskee mies lintuasussa. Lintuasussa oleva mies kerkeää hetken ajan esiintymään, kunnes järjestyksenvalvojat hakevat hänet pois ruudusta.