Herttainen kuva nuoresta chicagolaisesta 10-vuotiaasta pojasta ja sokeasta peurasta sai nopeasti paljon huomiota. Naapuri otti kuvan eräs aamu, kun poika oli jälleen taluttamasta peuraa teiden yli, jotta se varmasti löytäisi ruohoa ruoakseen eikä satuttaisi itseään.

Tällä nuorella pojalla on suuri sydän.

Naapuri ilmoitti myöhemmin, että peura pääsi turvalliseen eläintenkuntoutuskeskukseen, jossa siitä pidetään nyt hyvää huolta. Kun peura haettiin, puolet naapurustosta oli pihalla katsomassa sitä ja hyvästelemässä tuttua kaveriaan. Myös poika oli äitinsä kanssa seuraamassa tilannetta. Hän oli helpottunut, että peura sai vihdoin apua.

Lähde: Reddit

Kaikki kissat rakastavat palloja, oli sitten kyseessä kotieläin tai leijona. Triton-niminen leijona on syntynyt eläintarhassa, joka sijaitsee Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa. Leijonaa pidetään suojassa eläintarhassa, koska savanneilla on paljon salametsästäjiä ja leijonien populaatio on pienentynyt valtavasti.

Haasteellisinta on pitää Tritonin elämä viihtyisänä, sillä suuri kissaeläin kaipaa paljon aktiviteettejä. Joskus kuitenkin pienetkin asiat, kuten esimerkiksi pallo,tuovat suurta iloa elämään. Kun Tritonille heitettiin pallo, se alkoi pelaamaan sillä, ja ei välittänyt edes vedestä juostessaan pallonsa kanssa ylpeänä.

Tämä sosiaalinen koe testaa ihmisten luottamusta. Mies esittää olevansa sokea. Hänellä on kädessään arpa, josta hän on voittanut 500 dollaria. Hän kysyy ohikulkijoilta, mitä arpa näyttää. Yksi lähtee kävelemään se kädessään, ja toinen meinaa tunkea sen taskuunsa. Seuraavaksi mies kysyy kodittomilta. Jokainen heistä iloitsee miehen puolesta, että tämä on voittanut arvalla rahaa.

Jokaisen kehossa jomottaa joskus milloin mistäkin, mutta aina kipu ei ole sellaista, että tarvitsisi mennä lääkäriin asti. Siksi tämä korvaan kohdistuva vyöhyketerapia on helppo toteuttaa ihan kotosalla tai työpaikalla. Ei muuta kuin pyykkipojat korviin ja rentoutumaan.

Jokainen näistä korvan kuudesta kohdasta on yhteydessä kehon muihin osiin. Painamalla tietystä paikasta korvaa voi helpottaa kipua muualla.

1. Selkä ja hartiat

Korvan yläosa on yhteydessä selkään ja hartioihin. Laita molempiin korviin pyykkipoika minuutiksi kerrallaan ja toista sama 5-10 kertaa päivässä. Tämä helpottaa kipua ja särkyä.

2. Sisäelimet

Jos koet epämukavia tuntemuksia vatsassasi esimerkiksi stressin aikana, laita pyykkipojat korvan yläosaan tai painele sormilla.

3. Nivelet

Hieman alempaa voi löytää yhteyden niveliin. Tästä kohdasta saa apua ja helpotusta nivelien jäykkyyteen ja jomotukseen.

4. Nenän sivuontelot ja kurkku

Korvanlehden keskiosa on erityisen tärkeä juuri nyt, kun flunssakausi on alkamaisillaan. Painelemalla tätä kohtaa useita kertoja päivässä voi helpottaa nielun aristusta ja nenäonteloiden painetta.

5. Ruoansulatus

Tämän kohdan puristelu auttaa erityisesti henkilöitä, joilla on ongelmia ruoansulatuksen kanssa.

6. Pää ja sydän

Korvanlehden alaosa on yhteydessä kahteen tärkeimpään kohtaan kehossa eli päähän ja sydämeen. Tämän kohdan puristaminen auttaa erityisesti päänsärkyyn, ja se lievittää stressiä.

Lähde: Little Things / Healing Place