Englantilainen taiteilija Simon Beckin luomukset tarvitsevat syntyäkseen kaksi asiaa: lunta ja jalat.

Kaikki alkoi siitä, kun mies ei enää kyennyt juoksemaan kunnolla, sillä se rasitti miehen jalkoja liikaa. Niinpä hän veti lumikengät jalkaansa ja alkoi luoda taideteoksia matalaan hankeen viettäessään talvia Ranskan hiihtokeskusalueella Les Arcsissa.

Parhaimmillaan Simon kävelee koko päivän (10 tuntia), ja suurimmat kuviot ovat jopa kuuden jalkapallokentän kokoisia. Apunaan miehellä on kompassi, jotta hän pysyy oikealla reitillä ja kulkee suoraan. Haasteeksi Simon kertoo Facebook-sivuillaan liian kirkkaan tai huonon näkyvyyden, jolloin mittausten ja suorien linjojen näkeminen hankaloituu. Yhdeksi haasteeksi koituu myös valokuvan ottaminen, sillä kuviot ovat niin valtavia.

Kuvat: Simonin Facebook-sivuilta

Koira oli pudonnut syvään kaivoon Intiassa. Sana levisi nopeasti eräitten miesten korvaan, ja he halusivat auttaa tätä pientä avutonta eläintä. Koira oli uinut ympyrää vedessä jo jonkin aikaa, ja se alkoi väsyä. Aikaa ei ollut hukattavaksi. Onneksi rohkeat miehet tiesivät, mitä he ovat tekemässä.

Opie-koira oli kävelyllä omistajansa kanssa heidän kotinsa vieressä olevalla pellolla. Yhtäkkiä koira kuuli pientä hentoa vikinää ja lähti kiireesti ääntä kohti. Ääni kuului pienelle vastasyntyneelle kissanpennulle, jonka turkki oli täynnä matoja, ja joka oli juuttunut puupalasen alle. Koira ei suostunut jättämään pentua siihen, ja omistaja riensi paikalle katsomaan, mitä tapahtuu.

Ilman Opie-koiraa kissanpentu olisi kuollut alle vuorokaudessa. Pelastajat ottivat hoitoonsa tuon pienen avuttoman poikasen, joka sai nimekseen Roscoe. Tässä selviytyjän tarina.

Opie-koira löysi vastasyntyneen kissanpennun juuttuneena ison puupalasen alle. Kissanpennun turkki kuhisi matoja. Kuvassa Roscoe on kahden päivän ikäinen.

Eläinlääkärikäynnin ja kylvyn jälkeen pieni poikanen näytti jo paljon paremmalta.

Roscoe pysyi turvassa ja lämpimänä pienessä pesässä, jonka omistaja sille teki.

Roscoe-pojan uusi äiti pitää kissasta hyvää huolta.

Noin kymmenen päivän ikäisenä Roscoe alkoi avata silmiään. Yksi kerrallaan ja varovasti.

Se sai korvikemaitoa ruiskun avulla.

Ja tykkäsi kovasti, kun masusta rapsuteltiin.

Isoksi kasvamisessa on täysi työ, joten Roscoen piti myös välillä nukkua.

Kahden viikon ikäisenä pojan molemmat silmät olivat kunnolla auki.

Tässä pieni mussukka pötköttelee tyytyväisenä ruokinnan jälkeen 2,5 viikon ikäisenä.

Vaikka silmät olivat olleet auki jo viikon verran, tässä Roscoe alkaa nähdä kunnolla uuden ihmisäitinsä.

Kolmen viikon ikäisenä Roscoe siirtyi ruiskusta pulloruokintaan. Ja voi pojat, että se kasvoi ja söi!

Pentu alkoi viettää enemmän aikaa hereillä riehuen ja leikkien. Se sai energiaa ja voimia.

Ja se oppi karkaamaan leikkipesästään.

Opie-koirasta, joka löysi pennun, ja Roscoesta tuli parhaat ystävät.

Mitä isommaksi Roscoe kasvoi, sitä enemmän se halusi huomiota. Erityisen hyvänä huomionhaku-taktiikkana Roscoe pitää omistajansa koulukirjojen päällä makaamista.

Ikuiset ystävät ja veljekset ovat erottamattomat.

16-viikkoinen Roscoe poseeraa kauneuspilkkuineen iloisena ja terveenä. Valmiina uusiin seikkailuihin!

Lähde: imgur.com

Onko lahjat jo paketoitu? Jos ei, niin tässä on muutama kiva vinkki siihen hommaan. Ja kun paketointi on hoidettu, niin videolla näytetään myös kuinka säilyttää lahjapaperit ja teipit, jotta ne on taas kiva kaivaa ensi jouluna esille.

Muistatko ne hetket, kun olet näpertänyt kananmunan kuorta irti pienen pieni pala kerrallaan ja siltikin pintaan on jäänyt rippeitä kiinni niin, että hampaissa on narskunut?

Noh, kuorimiseen on helpompikin kikka.

Kypsät kananmunat kannattaa säilyttää vesikipossa jääkaapissa, sillä se helpottaa niiden kuorimista. Ja sitten vaan nakataan muna pöydän pintaan rikki ja pyöräytetään se kerran ympäri. Tadaa!

Evästevalinnat