Joskus juhlissa saattaa törmätä outoihin näkyihin, kuten tällä videolla.

Tämä mies oli luultavasti nauttinut ekstaasia, sillä ilmeet ja bileissä liikkuminen näytti melko holtittomalta. Ainakin mies omisti itensä täysillä bileissä soineelle kappaleelle.


Silloin tällöin nettiin ilmaantuu surullisia videoita jotka muistuttavat, että täytyy olla kiitollinen omasta elämäntilanteestaan.

Tämä mies joutui päättämään äitinsä elämästä ja päätyi tulokseen, että on parempi antaa äidin nukkua pois. Mies kertoi äidilleen rakastavansa tätä suunnattomasti, mutta surullista on että hän teki sen vasta kun oli tosi kyseessä. Video toivottavasti herättää ihmisiä kertomaan rakkailleen useimmin, kuinka tärkeitä he todella ovat.


Tanskalaiset päättivät kokeilla, mitä käy kun laittaa deodorantin takkaan. Hetken kuluttua pullo räjähti takassa lennättäen roskaa ympäri taloa.

Aluksi iloisena ollut omistaja ei loppujen lopuksi ollutkaan niin iloinen.

Honda Insight tutkii hybridiautojen plussia ja miinuksia. 

Hybridiautoja on pidetty tulevaisuuden menopeleinä. Ne kuluttavat vähän bensaa ja ovat ympäristöystävällisiä. Näistä kahdesta pääsyystä johtuen, hybridiautojen suosio kasvaa päivä päivältä. Monet ihmiset suunnittelevat korvaavansa vanhat bensaa kuluttavat ajoneuvonsa juuri säästöjän synnyttävillä hybridimalleilla.

Hybridiautoissa on usein kaksi moottoria, jolloin polttoainesäästöjen pieneneminen onnistuu tehokkainten. Autoissa on perinteinen bensiinimoottorin ohella elektroninen moottori ja akku. Molemmat moottorit toimivat yhdessä, jotta mahdollisimman tehokas polttoainesäästö saataisiin aikaiseksi. Tämän kaltaisella uudella teknologialla hybridiautojen omistajat voivat jopa enemmän kuin puolittaa polttoaineenkulutuksensa. Voit siis ajaa noin 100km 3,5-4 litralla. Tästä näkökulmasta, hybridiautot ovat tosiaan tulevaisuuden menopelejä.

Hybridiautojen omistajat eivät siis joudu niin tiukoille polttoaineen hinnannousujen vuoksi. Tämän tosin ei ole hybridiauton ainoa hyvä puoli. Hiljattain USA:n presidentti allekirjoitti sopimuksen, jonka mukaan hybridiautojen omistajat saavat verohelpotuksia, jonka arvioidaan lisäävän hybridiautojen kiinnostavuutta ympäri Yhdysvaltoja. USA:ssa hybridiautojen omistajille on luvattu myös ilmaisia parkkipaikkoja, ilmaisia kimppakyytikaistoja, sekä joissain tapauksissa myös edullisempia tietullimaksuja.

Myös hybridiautoilla jarruttaminen on konfiguroitu nappaamaan vapautuvaa energiaa ja uudiskäyttämään sitä auton akun lataamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, ettei hybridiautojen akkuja tarvitse ladata samalla tavoin kun esimerkiksi hybridien kaltaisia vähemmän saastuttavia sähköautoja.

Hybridiautojen hyvien puolten vastapainona on luonnollisesti myös huonoja puolia. Suurin miinus hybridiautoissa on niiden korkea myyntihinta, mikä tarkoittaa sitä, ettei hybridiautojen osto sovi kaikkien autoilijoiden kukkaroille. On kuitenkin hyvä huomata, että pitkällä aikavälillä hybridiautojen käyttö tulee kuitenkin muita autoja edullisemmaksi. Jos vertaat hybridi-ja ei-hybridiautojen polttoainelaskuja keskenään tulet huomaamaan, että hybridiautojen omistajat säästävät hyvin paljon enemmän rahaa bensiiniautojoen omistajiin verrattuna.

Hybridiautot ovat myös verrannollisesti painavampi niiden raskaiden akkujen vuoksi. Tämän vuoksi hybridiautojenvalmistajat asennuttavat pienempiä kevyemmistä metalleista valmistettuja polttoainemoottoreita ja muuta aerodynamiikkaa hyväksikäyttäviä materiaaleja autojen rakennukseen. Tästä syystä hybridiautot eivät koskaan tule kulkemaan erityisen kovaa vauhtia.

Nämä ovat siis suurimmat hybridiautojen plussat ja miinukset. Tämän päivän autovalmistajat etsivät jatkuvasti uusia tapoja parantaa hybridiautojen toimivuutta lisäämällä hyviä ominaisuuksia rajoittavien tilalle.


Isillä ollessa tylsää kotona he keksivät kaikenlaisia juttuja saadakseen ajan kulumaan nopeammin.

Tällä videolla isä teki lapsestaan ammattivarkaan, kuin Tom Cruise Mission Impossiblessa. Aluksi lapsi ei mainannut ottaa karkkia, mutta pienen heiluttelun jälkeen tehtävä onnistui.

Evästevalinnat