Useiden tuntien pituisella junamatkalla nälkä voi yllättää, eikä aina ravintolavaunua ole saatavilla. Omat eväsleivät on nakerrettu aikaa sitten ja maha huutaa ravintoa sisäänsä. DJ Artwork on mies, joka keksi nerokkaan tavan välttää verensokerien lasku liian alhaiseksi. Katso videolta, kuinka lähetti tuo pizzan juuri oikeaan aikaan junan ovelle.

Meillä kaikilla on elämämme aikana jos jonkinlaisia projekteja. Phillip Weidner halusi rakentaa itselleen talon keskelle erämaata, jossa hän saisi elää rauhassa.

Talon valmistuttua mies jatkoi sen rakentamista yhä korkeammalle ja korkeammalle. Lopputuloksena syntyi tornitalo, joka on kuin suoraan satukirjasta. Phillip haluaa tornin avulla rohkaista ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan, sillä niihin pääseminen on erittäin palkitsevaa.

Tornin huipulta näkee lähes 500 kilometrin päähän ja Phillipin mukaan muun muassa revontulet ovat maagista katsottavaa öisin.

Koirat ovat omistajiaan kohtaan erittäin lojaaleja, jonka vuoksi ne muistavat ystävänsä lähes koko elämänsä ajan. Tämä koira oli ollut erossa omistajastaan 7 kuukauden ajan ja videolle tallennettu jälleennäkeminen on kerrassaan ihanaa katsottavaa.

Omistaja oli piiloutunut talon yläkertaan ja koira selvästi haistoi tutun tuoksun, jota se lähti seuraamaan yläkertaan. Kun koira löytää omistajansa, se alkaa kirjaimellisesti itkeä onnesta.

Koirat pystyvät auttamaan meitä monilla tavoilla, lisäksi ne ovat aivan kuin perheenjäseniä. Koirat pystyvät muun muassa auttamaan sokeita ihmisiä, löytämään maan alla loukussa olevia ihmisiä sekä etsimään esimerkiksi sieniä.

Videolla koirat leikkii autistisen pojan kanssa ja pitää siitä samalla hyvää huolta. Lapsen mennessä autotietä kohti, koira juoksee hänen eteensä ja hellävaraisesti kääntää pojan juoksusuunnan kohti pihaa.

Perhe ei kuitenkaan jätä koiraa koskaan yksin pojan kanssa, sillä eläimen tehtävänä ei ole toimia lapsenvahtina. Eläimet tarvitsevat myös omaa aikaa ja lepoa, jotta ne pysyvät terveinä ja virkeinä.

Carlos Alonso etsi perheelleen taloa Espanjasta. Hän sattui törmäämään ilmoitukseen lähes hajoamaisillaan olevasta ladosta.

Lato sijaitsee upeissa maalaismaisemissa. Tiedossa oli kuitenkin suuri remontti, mikäli talosta haluttiin tehdä asumiskelpoinen. Carlos ja hänen siskonsa onnistuivat rakentamaan upean kokonaisuuden.

Upeinta on, että vuorelta virtaava vesi saatiin ohjattua läpi talon, joka tekee rakennuksesta erittäin idyllisen ja uniikin.

Katso alta kuvat, mikäli haluat nopean kuvan talosta. Videolta voit katsoa koko pätkän, jossa koko talo esitellään läpikohtaisesti.

Ulkopäin tämä entinen hevostalli näyttää todella ränsistyneeltä rakennukselta.

Kuvankaappaus 2016-4-26 kello 14.28.49

 Taloa ja pihaa koristavat vanhat kivimuurit.

Kuvankaappaus 2016-4-26 kello 14.29.06

 Talon sisälle on kuitenkin rakennettu todella moderni elinympäristö.

Kuvankaappaus 2016-4-26 kello 14.29.23

Maisemat ovat kerrassaan hulppeat.

Kuvankaappaus 2016-4-26 kello 14.29.41

 Tässä olisi mukava nauttia aamiaista…

Kuvankaappaus 2016-4-26 kello 14.30.03

 Aamuisin ladon ovet avataan, jotta auringonvalo pääsee sisään.

Kuvankaappaus 2016-4-26 kello 14.36.52

Ja iltaisin ne suljetaan, jotta talo pysyy lämpimänä.

Kuvankaappaus 2016-4-26 kello 14.36.43

Kerrassaan ihana talo ihmisille, jotka haluavat yhdistää modernin elämän idyllisen maalaismaiseman ja tunnelman kanssa!

Kuvat: Youtube