Toisinaan keksien saaminen samankokoisiksi ja kauniin muotoisiksi on yllättävän vaikeaa ja osa kekseistä palaa tai jää raa’aksi. Eräs neuvokas Twitter-käyttäjä kuitenkin keksi loistavan tavan saada kekseistä samankokoisia – nimittäin keksien paistamisen muffinssivuoassa!

 

Kuva: Kimberly Vardeman

Bettie Butler on 95-vuotias nainen, joka edelleen täynnä energiaa ja tunnettu “ikä on vain numero” -asenteestaan.

Videolla nainen hyppää laskuvarjohypyn syntymäpäivänään ja näyttää ainakin ilmeen perusteella nauttivan pudotuksesta.

Moni ihminen ei ole 20-vuotiaanakaan yhtä elossa kuin tämä upea nainen.

Lähde: Facebook / WTHR13

Auton sisällä istuva ihminen on kolarin sattuessa erittäin haavoittuvainen, vaikka autojen turvajärjestelmät ovatkin vuosien saatossa kehittyneet.

Yksi kolareita paljon aiheuttava tilanne on, kun henkilöautonkuljettajat lähtevät ohittamaan rekkoja. Suurten ajoneuvojen takaa on nimittäin vaikea nähdä, tuleeko edestäpäin autoja.

Tämän yksinkertaisen idean avulla autoilijat voivat turvallisin mielin ohittaa rekan, kun he näkevät suurelta näytöltä, miltä liikenne näyttää edessäpäin.

Leipomisessa parasta on lopputulos ja sen todistaa täydellisesti tämä reseptivideo. Katso kuinka mies leipoo kerrassaan uskomattoman kuppikakun, leivos maistuu purkalta ja näyttää diskolta. Koko komeuden kruunaava liivatteesta valmistettu kimalteleva “purkkapallo” on häkellyttävä ilmestys. Katso video ja hämmästy!

Taide on parhaimmillaan tajuntaa ja mieltä muokkaavaa katseltavaa, johon ei kyllästy pitkälläkään aikavälillä. Kun James R.Eads alkoi piirtää erilaisia kuvia mielensä syövereistä, hän ei arvannut, että saisi pian nähdä ne liikkuvina. Chris McDaniel otti yhteyttä mieheen ja halusi tehdä tämän taiteesta animaatioita. Klikkaa alla olevia kuvia niin näet upean yhteistyön lopputuloksen!

 

Lähde: Bored Panda