Bulldoggi Gus on saanut hienon uuden pienen uima-altaan viilentämään turkkia kuumana kesäpäivänä. Gus on kuitenkin sitä mieltä, että allas sopisi paljon paremmin talon sisälle, ja lähtee raahaamaan sitä kohti ovea. Allas on kuitenkin sen verran iso, ettei se mahdu ovenraosta sisälle. Vai mahtuuko sittenkin?

Papukaijat ovat hyvin suosittuja lemmikkieläimiä meidän suomalaistenkin keskuudessa. Ne ovat tunnettuja kyvystään matkia erilaisia ääniä ja ihmisen puhetta, minkä vuoksi ne ovatkin aika huvittavaa seuraa.

Näiden kahden papukaijan mielestä roska-astian tonkiminen on hauskaa puuhaa. Ainakin kovasta naurusta päätellen.

VAASAN TaikaRuis kutsui maailmankuulun videotaikuri Zach Kingin Suomeen. Katso mitä syntyy, kun taikuus ja leipä kohtaavat.

www.taikaruis.fi

Räppäri Mikael Gabrielin odotettu “Woppaa ft. Kevin Tandu” julkaistiin tänään huikean musiikkivideon kera.

Mikael totesi musavideon kuvauksista seuraavasti: “Siisteimmät musiikkivideon kuvaukset ikinä.”

Biisillä on positiivinen kotibile henkinen meininki, joka tempaa mukaansa. Kesä 2014 koko suomi woppaa!

Nämä yhdeksän beaglea ovat eläneet koko elämänsä häkeissä koe-eläiminä. Nyt niiden elämä muuttuu lopullisesti, kun Beagle Freedom rescue -järjestön henkilöstö hakee ne pois Nevadassa sijaitsevasta laboratoriosta.

Auringonvalo ja raikas ulkoilma on näille koirille aivan vieras asia. Nyt ne saavat ensi kertaa tuntea ruohon tassujensa alla ja juosta vapaana.

Ensin koirat ovat vähän hämillään, mutta vauhtiin päästyään niitä ei pysäytä mikään. Ne juoksevat ympäri pihaa, leikkii ja temmeltää. Ne ovat ensimmäistä kertaa elämässään onnellisia, eikä tätä onnea vie niiltä enää kukaan.