Nyt on aika laittaa sydämiä riviin. Maailman söpöin piikikäs asia on nimittäin löytynyt. Se on pieni ystävällinen Darcy-siili, joka kerää awww-huokailuja ja satojatuhansia seuraajia Instagram-kuvapalvelussa.

Darcy poseeraa milloin kämmenellä, milloin kupissa. Välillä Darcy ottaa voimaunet ja välillä tutkii maailmaa. Joskus myös täytyy käpertyä kerälle pötköttämään. Jos tämä pienen pieni taapertaja ei sulata sydämiä, niin ei sitten mikään.

Kauniita unia kaikille!

Lakota-koira on rodultaan pörröinen alaskanmalamuutti. Se on keksinyt hellyyttävän tavan tervehtiä isäntäänsä Jack Pitzer joka ilta, kun tämä tulee töistä kotiin. Mies istahtaa sohvalle ja Lakota hyppää viereen. Sen sijaan, että se alkaisi riehua innosta mielin määrin, koira painaa päänsä Jackin rintaa vasten. Liian suloista!

Talon valtiaana tunnettu Watson-kissa ei ollut aluksi järin mielissään uudesta perheenjäsenestä. Pieni, valkoinen ja pörröinen Solomon-koiranpentu taas yrittää tehdä kaikkensa, jotta saisi kissasta leikkikaverin. Tovi siinä vierähtikin, mutta noin kolmen kuukauden kuluttua Watson lämpeni ja laski kaverinsa lähelleen.

Vuoden jälkeen ne olikin jo parhaat kaverit:

Tämä koira kertoo mielipiteensä rehellisesti tästä hullusta “poislähtemisajatuksesta”.

Kenellekään ei tule varmaan yllätyksensä, että se yksi on husky. Rotu, joka on erittäin persoonallinen äänenkäyttönsä suhteen. Tämä kaveri käy koirapuistossa päivittäin ja joka kerta, kun on lähdön hetki, alkaa ooppera raikaamaan. Tämän oopperan nimi on “Ei”.

Äitisorsa oli kävelyllä sen 12 pienen poikasensa kanssa. Jotain ikävää kuitenkin sattui, kun sorsat ylittivät kaivon. Pikkuiset sorsanpoikaset tippuivat kaivonkannen rei’istä suoraan alas veteen. Onneksi pudotus ei ollut suuri, mutta ne tarvitsivat kuitenkin apua päästäkseen sieltä pois.

Hätääntynyt äitisorsa juoksenteli kaivonkannen ympärillä ja kaakatti kovaan ääneen. Se kiinnittikin lähellä olevien ihmisten huomion, ja he menivät katsomaan, mikä sorsalla oli hätänä. Pieni piipitys kaikui kaivossa, ja siellä näkyi uiskentelevan 12 pientä sorsanpoikasta. Ei auttanut muu kuin ottaa kansi pois ja ryhtyä pelastushommiin.

Ensin he yrittivät saada poikasia nostettua ämpärin avulla, mikä oli kuitenkin todella hankalaa ja hidasta puuhaa. Yksi miehistä uhrautui menemään kaivon sisälle ja ottamaan kaikki loput poikaset kerralla sankoon. Äitisorsa katsoi tarkasti vierellä pelastusoperaatiota. Pelastajat saivat kaikki poikaset takaisin maanpinnalle turvallisesti. Jokainen niistä oli kunnossa, ja ne pääsivät jatkamaan matkaansa äitisorsan kanssa.