Diego Fazio on 22-vuotias itseoppinut taiteilija Italiasta. Hän aloitti uransa suunnittelemalla tatuointeja ja harjaantui ajanmyötä uskomattomaksi piirtäjäksi.  Mies voitti italiassa vuonna 2011 parhaan uuden taiteilijan palkinnon ja sai paljon mainetta. Näiden taideteosten takia ei ole ihme, että miestä on ylistetty myös muualla maailmassa.


Kuvien lähde: diegokoi.deviantart.com

Videon kuvaajan edellä ajavalle kuskille käy hassusti käännöksessä, ja kun kuvaaja ajaa ohi, kaatunut herrasmies jää kiinni kuin kala koukkuun.

Onneksi kukaan ei loukkaantunut pahemmin.

Suosittu Iron Man elokuvasarja saa jatkoa, kolmannen elokuvan on määrä ilmestyä huhtikuussa 2013.

Iron Mania esittävä Robert Downey Jr. päihittää jälleen vihollisia rautaisessa puvussaan.

Union J poikabändi seuraa tähtiin kavunneen One Directionin jalanjälkiä. Bändin laulutaidot eivät ole vakuuttaneet kriitikoita eikä kotikatsomoita liiaksi, mutta he ovat nousseet huikeaan Twitter-suosioon. #unionj tagilla postataan Twitteriin noin 5927 tweettiä minuutissa.

Josh, Jaymi, JJ ja uusi jäsen George saivat myös kokeneen managerin, joten suhteet levy-yhtiöiden kanssa ovat kunnossa, ja pojilla riittääkin jo nyt keikkoja kalenteriin.

Viime sunnuntaina bändi lauloin Queenin klassikon Dont Stop Me Nowin, hieman huonolla menestyksellä. Tuomarit eivät pitäneet lauluvalinnasta, eikä siihen liitetystä diskobiitistä. Yleisöstä kuitenkin kuului koko esityksen ajan rakastuneita kiljuntoja.

 

Nämä aivovapaat keksinnöt voisivat jossain määrin jopa olla hyödyllisiä.