Virginia-possu asustaa ihan tavallisessa kodissa kahden muun lemmikin kanssa. Sen koirakaverit ovat ottaneet possun ilolla laumaansa. Ne nukkuvatkin kimpassa, koska noh – kukapa ei tarvitsisi läheisyyttä. Virginia tykkää röhnöttää bokserisiskonsa ja -veljensä kyljessä.

Mutta välillä, kun lähelle tulee ihminen…. Niitä ei aina jaksa. Niitä ihmisten hössötyksiä.

Virginia poseeraa koirasisarustensa kanssa.

Niiden kainalossa tulee helposti uni…

Kaverit!

Lähde

Mutta ihmiset, njääh:

Ei ole pitkä aika siitä, kun netti räjähti mekosta, joka näytti milloin minkäkin väriseltä. Seuraava haaste on tässä. Kissa kulkee rappusia, mutta mihin suuntaan – ylös vai alas?

Lähde

Kaksi reipasta ja iloista englanninspringerspanielia yrittää saada huksya leikkimään tai ärsyyntymään. Tuloksena syntyy kuitenkin huvittava ulvontakuoro – ensin aloittaa tietysti ulvomisen maailmanmestari husky ja spanielit seuraavat esimerkkiä kunnioittavasti. Lopputuloksena siis kaikki kolme ulvovat täysin päämäärättömästi, kunnes omistaja huomauttaa, että hei kamoon kaverit.

Tästä videosta ei riemua ja sekoilua puutu.

Pihalla oleva uima-allas peitettiin pressulla, ja sekös sai nämä bokserikaverit iloisiksi. Yleensä niiden on enemmänkin pitänyt varoa allasta ja sinne tippumista. Vaan ei enää! Tästä syystä hepulit on täysin ansaittu. Vielä kun tuo vesi roiskuu niin kivasti ympäriinsä. Parasta.

Bulldogin pentu Hazelilla on yleensä vaikeuksia odotella, että emäntä laskee pyykkikorin kädestään. Mutta kun se tapahtuu, Hazel on valmiina. Koira hyökkää viattoman muovikapistuksen kimppuun. Ensin näyttää siltä, että pyykkikori vie voiton, mutta lopulta tämä reipas pentu näyttää sille närhen munat.

Joskus emäntä ei ehdi suojella pyykkejä vaan Hazel hyökkää myös niiden kimppuun…