Tiukan paikan tullen ei ole hirveästi aikaa tehdä järkeviä päätöksiä. Kun toinen ihminen käy kimppuun on 112-numeroon soittaminen usein liian myöhäistä.

Tällä hetkellä Facebookissa leviää video, jossa esitellään puhelimeen ladattavaa appia eli sovellusta. Ideana on saada hyökkääjä pysähtymään ja miettimään tekoaan, jonka seurauksena ikävältä tilanteelta parhaassa tapauksessa vältytään.

Ennen hyökkäystä puhelin osoitetaan hyökkääjää päin ja häntä aletaan videokuvaamaan. Samalla video siirtyy poliisin tietokantajärjestelmään ja nauhoitettu poliisin viesti alkaa soimaan puhelimesta.

Kerrassaan nerokas keksintö!

Lapsena fanitettiin usein jotain tiettyä asiaa, jonka vuoksi esimerkiksi vaatteet ja hiukset oli tuunattu täysin oman idolinsa mukaan. Kekseliäät vanhemmat saavat aina luovaa tekemistä, kun lapset pyytävät tekemään milloin minkäkin sorttista kampausta.

Alla 15 hauskaa, ihanaa ja luovaa kampausta, joihin lapset ovat varmasti tyytyväisiä.

1.

15
Lähde

2.

14

3.

13
Lähde

4.

12
Lähde

5.

11
Lähde

6.

10
Lähde

7.

9
Lähde

8.

8

9.

7

10.

6
Lähde

11.

5
Lähde

12.

4
Lähde

13.

3
Lähde

14.

2
Lähde

15.

1

Via: Boredpanda

Euroopassa maiden rajoja voi olla vaikea erottaa, sillä kaikki maat elävät sulassa sovussa. On hauskaa nähdä, kuinka yksi kiveä, oksaa tai kasaa heinää käytetään merkkinä rajojen kohdalla.

Alla 20 Valerio Vincenton ottamaa kuvaa, joissa on eurooppalaisten maiden rajoja, mukana myös Suomi!

1. Saksa – Tanska

20

2. Saksa – Itävalta

19

3. Tshekki – Puola

18

4. Romania – Bulgaria

17

5. Puola – Slovakia

§6

6. Ranska – Italia

15

7. Saksa – Itävalta

14

8. Bulgaria – Romania

13

9. Sveitsi – Italia

12

10. Ranska – Saksa

11

11. Hollanti – Saksa – Belgia

10

12. Saksa – Puola

9

13. Portugali – Espanja

8

14. Slovakia – Puola

7

15. Belgia – Hollantia

6

16. Norja – Suomi – Ruotsi

5

17. Puola – Liettua

4

18. Liettua – Latvia

3

19. Saksa – Puola

2

20. Latvia – Viro

1

Via: Boredpanda

Kuvat: Valeriovincenzo

Maidon tai jossain tapauksessa jugurtin lorauttaminen aamumuroihin on arkipäivää, mutta oletko ajatellut, että murojen kanssa voisi maistella myös appelsiinimehua tai likööriä? Katso hauskalta videolta Revelist-sivuston toimittajan reaktiot.

Sälekaihtimet ovat tärkeä osa asuntoa varsinkin silloin, kun naapurit näkisivät muuten suoraan sisään olo- tai makuuhuoneeseen. Harmillista on kuitenkin se, että ne ovat usein harmaita ja tylsän näköisiä.

Tällä menetelmällä voit melko yksinkertaisesti tuunata sälekaihtimistasi niin sievät kuin itse haluat. Sinun tarvitsee vain valita kangas ja kiinnittää se videolla näytettyjen ohjeiden mukaisesti.

Hienon sisustuksen luominen ei aina tarkoita sitä, että lompakosta täytyy hävitä iso summa rahaa. Kekseliäisyydellä, luovuudella ja ahkeruudella saa ihmeitä aikaan!