Lääkärit ja insinöörit ovat kehittäneet prototyypin pyörätuolista, joka mahdollistaa alaraajoistaan halvaantuneita nousta seisomaan ja liikkumaan samaan aikaan. Tuote ei ole vielä kaupallisessa levityksessä, mutta sen keksijät toivovat saavan sen markkinoille pian.

Seisomapyörätuolin etuja ovat esimerkiksi luiden vahvistaminen ja terveyden parantuminen, kun ei tarvitse istua liian pitkiä aikoja. Se myös mahdollistaa käyttäjänsä keskustella muiden ihmisten kanssa fyysisesti samalla tasolla, eikä aina alhaalta ylöspäin.

Lähde: Business Insider

Valokuvaaja Lindsey Bonnice on kolmen lapsen äiti ja hän pitää huolen siitä, että pikkuisilla on karvaisia eläinkavereita. Perheeseen kuuluu ihmisten lisäksi muunmuassa kaneja, kanoja ja possuja. Kaikki elävät sulassa sovussa ja Lindsey ikuistaa suloiset hetket kamerallaan. Kuvat ovat kuin saduista!

Vanhemmuuden yksi tärkeimmistä tehtävistä on rakastamisen ohella opettaminen. Kaikkia asioita ei kuitenkaan kannata heti paljastaa, sillä on paljon hienompaa, kun lapsi pystyy itse oivaltamaan pulmatilanteita.

Sama pätee myös koiriin, ainakin tällä videolla. Kultainennoutaja katsoo vierestä, kun sen pentu juoksee hihnan perässä tolpan ympäri. Emo varmasti tietää, mistä on kyse, mutta se ei halua paljastaa pennulleen salaisuutta heti.

James Fridman auttaa ihmisiä internetissä, jotka tarvitse apua kuvanmuokkaustan kanssa. Hän antaa ihmisille juuri sitä, mitä he pyytävät ja tulokset ovat naurettavan hyviä.

Jos siis joskus tarvitset kuvanmuokkausapua, niin voit kääntyä tämän miehen puoleen:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Lähde: collegehumor

Kaksi urheaa miestä suostuivat BuzzFeedin testiin, jossa poistettiin ihokarvat heidän käsivarsistaan. Kuten arvata saattaa, kokemus oli kivulias ja huudoiltakaan ei vältytty. Toiselle miehistä vahaus oli erittäin raskas, sillä hänellä oli niin paljon karvoja käsissään. Vahauksen tehnyt nainen oli sitä mieltä, että paljaat käsivarret tuovat lihakset paremmin esille, mutta kuka haluaa kokea tällaista kipua ulkonäön hinnalla?