Saukko makaa selällään ja nappailee rennosti raksuja naamaansa ruokakulhostaan. Sen elämä näyttää olevan täydellistä, vai onko olemassa mitään parempaa kuin syöminen ja laiskottelu?

Carrie Fisher näyttelee prinsessa Leiaa Star Wars -elokuvissa, eikä tee poikkeusta uusimmassa The Force Awakens -jatko-osassa. Lontoon ensi-illassa Fisher toi mukanaan punaiselle matolle pienen Gary-koiransa.

Gary taisi tosin hieman säikähtää kaikkia salamavaloja ja suurta ihmisjoukkoa, sillä se innostui haukkumaan BB8-droidille. Se kierteli ympäri robottia tähtinäyttelijöiden jalkojen juuressa, aivan kuin olisi yrittänyt jahdata sitä.

 

Carrie Fisher halaa Stormtrooper-sotilasta ja Gary katsoo vieressä.

Kuva: Anthony Devlin / PA WIRE

 

Aina eivät koiratkaan syö kaikkea, mitä niille tarjotaan. Omistaja ojentaa hauvalle herkkuja ja leluja, mutta pentu katsoo niitä vain epäilevästi. Lopulta eteen tuodaan tavallinen tutti ja hauva nappaa sen suuhunsa saman tien. Söpöliini ei päästä siitä irti, omistajan maanitteluista huolimatta.

Luca on rodultaan alaskanmalamuutti, joka on aina ollut erityisen valikoiva lelujen suhteen. Kun Kerissa Lerch opiskeli hänellä ei ollut varaa oikeaan koiraan. Tämän seurauksena Alissa osti itselleen pehmolelun.

Kun Alissa sai työpaikan, niin hänellä oli varaa ostaa itselleen koira. Hän antoi Lucalle kauan sitten ostamansa pehmolelun, josta koira on pitänyt uskomattoman hyvää huolta.

8 viikkoinen Luca rakasti tuhota lelujaan, mutta yhdestä se piti kuitenkin visusti huolta.

1

Puolitoista vuotta myöhemmin Luca oli tuhonnut monia lelujaan, mutta edelleen sama lelu oli sille todella tärkeä.

2

Muut lelut saivat jo pienestä pitäen kyytiä.

3

Alissa osti pehmolelun alunperin sen vuoksi, koska hänellä ei ollut rahaa oikeaan koiraan.

4

Luca ilmeisesti ymmärsi, kuinka tärkeä pehmolelu oli kyseessä, siksi se halusi pitää siitä hyvää huolta pienestä pitäen.

5

Via: BoredPanda

Kuvat: Reddit & Imgur

Tänä talvena Daffy-poni on erityisen iloinen, sillä se on saanut Ascotin kilparadalta joululahjaksi kauniin villapaidan. Se on suunniteltu tarkalleen Daffyn mittojen mukaan ja pitää ponin lämpinänä talvellakin.

“Huolestun talvisin Daffysta, sillä se viettää paljon aikaa ulkona”, ponin omistaja Jackie kertoo.

daffy3

“Daffy rakastaa huomiota ja hänen tallikaverinsa taitavat olla hieman kateellisiakin”, hän jatkaa.

daffy2

Lähde: Bored Panda