9-vuotiaalla Jesse Jane McParlandilla on suloiset kasvot ja hento ujo ääni. Viattomasta pikkutytöstä kuoriutui kuitenkin jotain aivan muuta, kun hän aloitti esityksensä Britain’s Got Talent -ohjelman lavalla. Tällä esityksellä hän jäi hyvin miljoonien katsojien mieleen, eikä mikään ihme. Kyllähän tätä katsoessa alkaa väkisinkin puntit tutisemaan kovimmallakin jätkällä.

Kova myrsky ja rankkasade oli kestänyt jo vuorokauden Long Islandissa, New Yorkissa. Kotiin matkalla oleva nainen kuuli sadevesiputkesta hiljaista ja kimeää ääntä. Se muistutti selvästi kissan maukumista, joten nainen kutsui paikalle Roto-Rooter – eläinpelastusjärjestön.

He näkivät kameran avulla, että putkistossa tosiaan oli kissa. Kissa oli vasta pentu, ja se oli ollut siellä mitä luultavammin jo pari päivää. Pelastajat tekivät töitä neljä tuntia, että he saivat kissan pois putkesta. Kissanpentu oli kylmissään ja pelokas, mutta onneksi pelastajat pitivät siitä hyvää huolta. Myöhemmin Rooteriksi nimetty kissa sai myös kodin rakastavasta perheestä.

Siitä saattaa olla jo tovi, kun viimeksi istahti koulunpenkille. Nyt on loistava tilaisuus kokeilla, kuinka hyvin eri maiden liput ovat vielä muistissa.

Sisarukset Billy ja Emily rullaluistelivat Britain’s Got Talent -ohjelman lavalle itsevarmoina. Kukaan ei osannut odottaa, millainen esitys olisi luvassa. Sitten, kun musiikki alkoi soida ja sisarukset lähtevät liikkeelle, kaikkien suut loksahtivat auki. Yleisö ja tuomaristo pidättivät hengitystään jännittyneinä – esitys kertoo, miksi.

Naimisiinmeno on yksi suurimmista asioista elämässä, josta varsinkin naiset haaveilevat jo pikkutytöstä asti. Unelmien mies on rakennettu pääkopassa valmiiksi jo useaan kertaan, ennen kuin alttarille astuminen tulee edes ajankohtaiseksi. Nyt sinulla on mahdollisuus selvittää, millaisen miehen kanssa juuri sinä tulet menemään naimisiin!