Rotilla on yleensä vähän huono maine, ja monet pelkäävätkin niitä. Siksi kannattaa katsoa tämä video, sillä se näyttää, että rotat ovat itse asiassa aika suloisia otuksia.

Abby Roeser on videoinut, mitä hän puuhailee lemmikkirottiensa kanssa. Hän on kouluttanut niitä naksuttimen ja herkkujen avulla, ja rotat ovatkin oppineet vaikka mitä – oikeastaan aika ihmeellisiä temppuja!

Afrikassa Krugerin kansallispuistossa kuvattiin suloinen video, kun pieni norsunpoikanen innostui jahtamaan sen ympärillä lentäviä pääskysiä. Muu norsulauma seisoskelee tiensivussa puiden alla, mutta poikanen riehuu tiellä ja juoksee edestakaisin.

Tämä video piristää varsinkin nyt, kun surulliset uutiset Cecil-leijonan kuolemasta tulivat ilmi.

Valtava tanskandoggi Dinky huomaa sohvaltaan, että sen veli Ro-Ro saa huomiota ja rapsutuksia omistajalta. Ja sekös ottaa pannuun. Kyllä pitäisi Dinkyn olla siinä hellittävänä eikä kenenkään muun. Hirvittävä vääryys tämä tämmöinen. Tästä syystä se ilmaisee mielipiteensä erittäin ääneekkäästi mutta aika suloisesti. Tuskaa on olla mustasukkainen.

Mitä tehdä, kun pallo on uima-altaassa, ei haluaisi kastua eikä voi pyytää ketään toistakaan hakemaan sitä, koska on koira? Tämä veijari näyttää mallia. Ensin se kiertää altaanreunaa, mutta lopulta keksii nerokkaan keinon. Se hyppää pienen muovisen uima-altaan päälle ja veneilee sillä hakemaan lelunsa pois.

Minipossuilla riittää yhtä paljon energiaa kuin koiranpennuilla, ja ne ovat ihan yhtä leikkisiä ja riehakkaita. Aivan niin kuin Picklekin. Sen omistaja istuu lattialla ja ottaa videokuvaa iloisesta lemmikistään. Pickle saa nimittäin hepulit, ja se juoksee käytävällä niin kovaa kuin jaloistaan pääsee. Ihana!

Evästevalinnat