Kuusi kuukautta vanha Yerin heräilee päiväunilta. Aina, kun hän raottaa silmiään ja näkee äitinsä ja isänsä kasvot, naama loistaa kuin timantit auringossa. Mutta sitten uni ottaa aina hetkeksi vallan. Tämä tyttö taitaa todellakin nähdä niitä ”kauniita unia”, joista aina niin kovasti puhutaan.

Papua-Uusi-Guineassa purkautunut tulivuori näytti jälleen, kuinka voimakas luonto on. Laivassa ollut matkustaja sai tilanteen kuvattua videolle. Hetki purkauksen jälkeen paineaalto saavuttaa laivan aiheuttaen todella kovan pamauksen. Onneksi matkustajalaiva ei kulkenut lähempänä, sillä räjähdyksen seurauksena vuoren sisältä sinkoitui suuria määriä tuhkaa, myrkyllisiä kaasuja ja kivenlohkareita.

Tämä video kuvattiin vähän aikaa sitten Kenian safarilla. Norsulauma oli ylittämässä jokea, mutta se kaikkein pienin niistä, vasta kuuden kuukauden ikäinen poikanen oli liian pieni tuohon hommaan. Virtaus oli nimittäin niin voimakas. Poikanen lähti virran mukana, mutta onneksi sen kaveri oli pitämässä huolta. Pelastus saatiin loppuun vasta, kun emo riensi apuun. Lopulta poikanen saatiin turvallisesti maalle ja lauma jatkoi matkaansa.

Tämä video osoittaa, miksi kestää pikkuisen kauemmin laittaa aamupalaa kaksosille. Eikä tässä päästä edes jääkaapin avaamista ja sulkemista pidemmälle.

Isä on tällä kertaa ruoanlaittovuorossa. Hän seisoo jääkaapilla, jonka vieressä nököttää kaksi pientä taaperoa. Nämä kaksoset ovat ehdottomasti sitä mieltä, että isää pitää auttaa. Isä taas on enemmän sen kannalla, että selviää paremmin yksin. Kyllä tässä ainakin aamujumpat saa tehtyä samalla.

Anita hoitaa susia ”Polar Zoo”-nimisessä (nyk. Polar Park) eläintarhassa Norjassa. Videolla näet koskettavan tilanteen, jossa nainen kohtaa tutut sudet pitkän tauon jälkeen.

Eläimet huomaavat heti, kuka heidän alueellaan on, ja ne lähtevät porukalla halaamaan ja nuolemaan ystäväänsä.