Kyllä. Tämä on lamppu, joka näyttää pilveltä ja joka salamoi kuin taivas ukkosella. Eikä siinä kaikki, sillä lampusta lähtee myös ääni.

Tämä hieno luomus on Richard Clarksonin suunnittelema liikkeeseen reagoiva valaisin, joka toimii myös kaukosäätimellä. Hyvä puoli tässä on se, ettei siitä tule vettä.

Talvella tällainen loisi kesän tunnelmaa tänne meille Suomeenkin!

Tässä vielä lampun esittelyvideo:

Lähde: Richard Clarkson / Colossal

Norjalaisen Ylvis-televisiosarjan piilokamerapila onnistui täydellisesti. Hissistä oli piilotettu nappulat kokonaan, ja sinne oli asennettu kamera, mikrofoni ja kaiutin. Hotellin asiakkaat kävivät hissin kanssa keskustelua siitä, mihin kerrokseen he haluavat. Hissi ei tietenkään ymmärtänyt käskyjä, ja se ajelutti asiakkaita milloin mihinkin kerrokseen. Lisäksi siellä tapahtui kaikkea muutakin jännää…

Tällä videolla tulet näkemään jotain uskomatonta. Kuusivuotias Briteistä kotoisin oleva tyttö Terra vetää hienomman breakdance-shown kuin mihin moni aikuinen alalla oleva kykenisi. Todisteena tästä on se, että tyttö on kisannut aikuisia vastaan ja voittanut. Rohkeus on kohdillaan, taidot ovat kohdillaan ja ennen kaikkea – asenne on kohdillaan.

Nuori tyttö nousi kuuluisuuteen osallistuttuaan muutamiin tanssikisoihin yhdeksänvuotiaan isosiskonsa kanssa, minkä jälkeen Ellen DeGeneres kutsui heidät ohjelmaansa. Parasta tässä kaikessa on se, että kun Ellen kysyy, mikä Terra haluaa olla isona, hän vastaa ”Merenneito”. Siihen ei kenelläkään liene lisättävää. Upea mimmi!

Lapsena hulahulavannetta tuli pyöriteltyä milloin lanteilla, milloin kaulassa tai nilkassa. Hienoa oli, jos pystyi kävelemään samalla, kun vanne pyöri. Siis ilman, että se tippui joka askeleen jälkeen maahan.

Rachael Lust on vienyt hulailun astetta pidemmälle. Hän osaa pyöritellä rengasta aika veikeästi ja taitavasti. Tuossa on vähän haastetta!

Pieni suloinen tyttö Talita piilottelee hymyään lelunsa takana. Syy tähän lienee se, että hänellä on huulihalkio. Tällä videolla hän kuitenkin pääsee leikkaukseen ja näkee uuden hymynsä ensimmäisen kerran. Video on kokonaisuudessaan aivan ihana ja kappale taustalla sopii tähän paremmin kuin lapanen käteen.